Salon Auto Paris 2018: Honda a prezentat noul model hibrid CR-V, cu tractiune integrala!

2019 Honda CR-V Hybrid

Chiar daca nu ne asteptam, Honda a prezentat, la mai bine de un an de la prototipul in premiera de la Frankfurt Motor Show, versiunea europeana a modelului hibrid CR-V.

Aceasta varianta, deja pregatita sa iasa pe portile fabricii, isi face astfel debutul cu foarte putin timp inainte de Salonul Auto de la Paris 2018, locul unde va fi prezentata oficial. Daca pentru unii nu a fost o surpriza aceasta versiune, ceea ce ne-a uimit pe noi este ca masina arata exact ca cea din 2017.

In plus, Honda a oferit celor interesati si specificatiile tehnice ale acestei variante europene, pe care o veti putea comanda fie cu tractiune fata, fie cu tractiune integrala. Puterea este oferita de un propulsor pe benzina i-VTEC in patru cilindri de 2,0 litri, care are alaturi un motor electric si va ajunge la 181 de cai si un cuplu-forta de 315 Nm.

Asa cum era de asteptat, varianta cu tractiune fata va fi ceva mai economica, conform celor mai recente teste ajungand la 5,3 litri/100 de km si un nivel de emisii CO2 de 120 g/km. Daca veti alege varianta cu tractiune integrala, aceste cifre urca la 5,5 litri/100 de km si 126 g/km.

In cazul in care planuiti sa folositi acest nou SUV in zone urbane, trebuie sa stiti ca, pentru o mai buna eficienta, masina va combina propulsia hibrida cu cea electrica. Prima se refera la momentul in care propulsorul pe combustie interna porneste al doilea motor / generator suplimentand, in acest fel, puterea electrica oferita de pachetul de baterii, iar cea din urma are legatura cu motorul electric care misca rotile modelului.

Sa nu uitam ca masina mai are si un mod special Engine Drive, in care este propulsata doar de motorul pe benzina.

Honda sustine ca, la viteze moderate, noul CR-V hibrid va functiona pe combinatia motor electric / motor pe benzina mai mult de 50 de procente din timp. La viteze mai mari, motorul electric va lucra doar o treime din timp. Toate aceste combinatii se datoreaza tehnologiei inteligente i-MMD, care poate decide singura cel mai bun mod de sofat si momentul potrivit pentru fiecare.

Honda va incepe sa ofere noul CR-V hibrid in Europa inca de luna viitoare, imediat dupa debutul, pe 2 octombrie, de la Salonul Auto de la Paris, eveniment la care modelul se va afla langa noul HR-V si langa editia speciala Civic Type R "ArtCar Manga".

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Honda

Newsletter