Dacia pregateste o editie speciala limitata pentru Sandero Stepway. Pasionatii auto pot alege designul!

Dacia pregateste o editie speciala limitata pentru Sandero Stepway. Pasionatii auto pot alege designul!

In urma cu cateva saptamani va spuneam ca cei de la Dacia pregatesc o surpriza pentru fanii modelelor Sandero Stepway. Ei bine, acum, la Salonul Auto de la Paris, am putut afla si noi mai exact despre ce este vorba. Constructorul a organizat un concurs de design in perioada 6-25 iulie.

Cei care au dorit sa participe la acest concurs si-au uploadat propunerile pe o pagina dedicata concursului. Se pare ca in cele din urma, reprezentantii Dacia s-au decis asupra modelelor castigatoare. Anuntul a fost facut, bineinteles, cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2018.

Oficialii producatorului de la Mioveni au fost extrem de incantati de propunerile pe care le-au primit, laudand astfel toti participantii. Din acest motiv, cei de la Dacia nu s-au putut limita la alegerea unui singur castigator. Drept pentru care, au venit la Paris cu o lista de trei castigatori. Cele trei propuneri care au ajuns in marea finala sunt Blue Night, Evolution, respectiv Escape. Autorii acestor versiuni sunt si ei prezenti la Paris in aceasta perioada, numele lor fiind Flora Jammes, Aurelie Abric si Pierre Lancien. Cei curosi de proiectele pe care le-au depus acestia, pot merge in aceste zile la standul celor de la Dacia de la Paris.

Daca ajungeti la Paris in aceasta perioada, nu numai ca puteti admira toate cele trei versiuni despre care am vorbit mai devreme, dar o puteti si vota pe cea favorita. In cazul in care nu veti ajunge la Salonul Auto din Paris, veti avea o sansa sa votati si online.

Reprezentantii celor de la Dacia au anuntat ca va fi lansata si o pagina web dedicata acestui concurs, unde fanii din intreaga lume vor avea sansa sa isi voteze versiunea preferata. Inca nu se stie exact data la care va fi lansat si aceasta pagina web, insa cel mai probabil se va intampla destul de curand.

Votul nostru, al tuturor, este important deoarece cei de la Dacia au si o surpriza atat pentru cel care castiga, cat si pentru noi toti. Versiunea care va fi declarata castigatoare va intra in linia de productie Dacia. Practic, Sandero Stepway va avea o versiune speciala, care va fi produsa intr-o serie limitata. Din pacate, modelele acestei versiuni speciale nu vor putea fi cumparate si din tara noastra. Avand in vedere ca doar cateva modele vor fi produse in cele din urma, acestea vor fi disponibile exclusiv in Franta.

VIDEOCLIPUL ZILEI