Skoda Karoq Sportline: un motor pe benzina si mai puternic!

2018 Skoda Karoq Sportline

Dupa ce, acum doar cateva zile, Skoda a prezentat oficial versiunea mai robusta Karoq Scout, in acest moment, masina compact crossover produsa la Mladá Boleslav beneficiaza de o varianta si mai atletica.

Este vorba despre versiunea Sportline, chiar mai mult decat vechea zicala romaneasca "doar vorbe si nu fapte", de vreme ce masina are un as in maneca in comparatie cu variantele mai vechi ale inlocuitorului lui Yeti.

In plus, va trebui sa cumparati aceasta noua versiune daca vreti sa beneficiati de motorul turbo pe benzina in patru cilindri de 2,0 litri, care produce nu mai putin de 190 de cai putere.

Nu e singura optiune de motorizare de pe noul Karoq Sportline, care poate fi echipat si cu familiarul propulsor TSI de 1,5 litri (150 de cai putere) sau cu foarte popularul TDI de 2,0 litri, in doua variante: 150 sau 190 de cai putere.

In functie de alegerea dumneavostra, Skoda va poate vinde cel mai nou membru al familiei Karoq fie cu o cutie de viteze manuala in sase trepte, fie cu una automata in sapte trepte. Versiunile mai ieftine ale masinii vor beneficia doar de tractiune frontala, dar daca investiti mai mult, marca din Cehia va va rasplati cu tractiune integrala.

Sa nu uitam, bineinteles, de elementele stilistice gandite pentru a semana cu cele implementate pe mai marele Kodiaq Sportline. Gratie barelor refacute, masina beneficiaza de un kit de caroserie mai sportiv. Pachetul este completat de jantele standard de 18 inch sau, optional, un set mai stilat de 19 inch, finisat in culoarea neagra.

Printre modificarile extra trebuie sa mai amintim de sinele negre de pe acoperis, geamurile spate fumurii, accentele negre de pe caroserie, dar si de sigla "Sportline" prezenta pe mai multe dintre suprafetele masinii.

In cabina, noul Karoq Sportline beneficiaza de scaune sport finisate in negru, cu niste cusaturi argintii. Cei de la Skoda sustin ca scaunele sunt acoperite cu un material revolutionar numit Thermoflux, cu "trei straturi permeabile la aer", in mod particular mai confortabile in timpul zilelor fierbinti de vara.

In completare, masina are si pedale din otel inoxidabil, volan sport acoperit cu piele perforata, lumina ambientala LED, dar si material de culoare neagra pe stalpi si pe plafon.

In plus, asemeni celorlalte versiuni Karoq, cei interesati pot cheltui suplimentar pe instrumentarul de bord digital, in mod normal doar optional. Acesta este altfel decat pe celelalte variante Sportline, de vreme ce vine cu imbunatatiri, kilometrajul si vitezometrul fiind amplasate in centrul ecranului.

Skoda va prezenta oficial cele doua masini, Karoq Scout si Karoq Sportline, in luna octombrie, la Salonul Auto de la Paris 2018

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI ENERVANTE PROBLEME LA MODELELE BMW
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Skoda

Newsletter