Salon Auto Paris 2018: Porsche prezinta ultimele informatii despre Macan Facelift

Salon Auto Paris 2018: Porsche prezinta ultimele informatii despre Macan Facelift

Macan Facelift a fost prezentat in urma cu cateva luni intr-un eveniment special organizat de cei de la Porsche in Shanghai, China. Iata ca acum, cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2018, producatorul german ne ofera alte cateva detalii suplimentare in legatura cu acest model mult asteptat de toti pasioantii auto. Trebuie sa recunoastem ca Macan facelift arata foarte bine, iar performantele lui sunt excelente. Haideti sa aflam impreuna cu surprize ne-au mai pregatit oficialii germani!

Avem intr-o prima faza cateva noutati cu privire la partea estetica a lui Macan facelift. In partea din fata, vom regasi o modificare usoara a prizelor de aer si a pozitiei luminilor de zi. De asemenea, faurile LED sunt acum disponibile inca din standard.

Avem ceva schimbat si in partea din spate, si anume semnatura luminoasa a stopurilor. Cei care au pus deja ochii pe acest model trebuie sa stie ca vor putea opta pentru cateva nuante noi de culoare pentru caroserie: Miami Blue, Crayon, Mamba Green Metallic si Dolomite Silver Metallic.

Mergem mai departe si ajungem la nivelul habitaclului, acolo unde putem descoperi alte cateva schimbari. La prima vedere putem observa ca o parte din gurile de ventilatie au fost restilizate si chiar au fost pozitionate altfel.

Bineinteles, un ecran tactil cu o diagonala de 10.9 inci ne va atrage atentia, fara doar si poate. De asemenea, vom regasi la interior si un volan nou! Nu in cele din urma, trebuie sa va spunem ca germanii au montat la interiorul lui Macan facelift si un purificator de aer.

Reprezentantii constructorului german au oferit ieri si cateva informatii de ordin tehnic cu privire la acest Macan facelift. Bolidul va fi echipat cu o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 245 de cai putere si un cuplu maxim de 370 Nm. Transmisia se va face prin intermediul unei cutii automate, cu sapte trepte.

Cu o asemenea echipare tehnica sub capota, nici cifrele de performanta nu sunt rele deloc, ba din contra. Macan facelift se poate lauda in primul rand cu o viteza maxima care poate ajunge pana la 225 km/h. Acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata intr-un timp de doar 6.7 secunde, in timp ce viteze de 200 km/h poate fi atinsa dupa doar 17.5 secunde de la demarare.

Consumul nu este mic, insa asta este normal la asemenea aceste performante. Producatorul german estimeaza un consum mediu de 8.1 litri/100 kilometri. Cifrele de performanta pot fi chiar mai bune in modul Sport Plus, atunci cand timpii de mai sus vor fi mai scurti cu 0.2 secunde.

VIDEOCLIPUL ZILEI