Salon Auto Paris 2018: Porsche 911 Speedster Concept II va avea o versiune de serie

2018 Porsche 911 Speedster Concept II

Inceputul verii din acest an ne aducea in fata ochilor Porsche 911 Speedster, un concept cu elemente de design retro care aniversa implinirea a 70 de ani de la aparitia pe piata a marcii. La acea vreme, oficialii producatorului german spuneau ca ideea acestui concept a venit din dorinta de a crea o „punte de legatura” intre primul Porsche 365 „No. 1” Roadster, produs in 1948, si modelele actuale.

Desi se vorbea inca de atunci despre o posibila versiune de serie a acestui concept, iata ca acum, cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2018, avem si confirmarea oficiala in acest sens. De asemenea, se pare ca cei de la Porsche s-au gandit si la cateva modificari pentru aceasta versiune de serie. Va invitam sa ramaneti alaturi de noi si in randurile urmatoare pentru a afla toate detaliile despre acest Porsche 911 Speedster!

In primul rand putem remarca cateva schimbari de ordin estetic, la nivelul exterior al bolidului. In zona blocurilor optice putem regasi cateva accesorii noi, de culoare rosie. Caroseria bolidului arata acum mult mai bine si este vopsita in rosu - Guards Red, o culoare care scoate in evidenta bolidul.

Carcasele oglinzilor laterale ne sunt prezentate acum ca fiind vopsite in negru si argintiu. Uitandu-ne cu atentie vom mai putea descoperi o surpriza si la nivelul jantelor, care acum vin cu un design nou, inspirat parca de la versiunile 911 RSR si GT3 R. Per total, nu avem cum sa nu spunem ca nu am ramas impresionati de felul in care arata in cele din urma aceasta versiune de serie a lui Porsche 911 Speedster.

Din pacate, pana la acest moment, oficialii producatorului german nu au vrut sa ne ofere prea multe detalii cu privire la partea tehnica a acestui model. Daca este sa ne luam dupa informatiile care au fost facute publice la momentul lansarii conceptului de la inceputul acestei veri, am putea spune ca si versiunea de serie va fi echipata sub capota cu o unitate de motorizare cu sase cilindri, care va fi capabila sa ofere peste 500 de cai putere.

Este singura informatie oferita la acea vreme, asa ca inca nu putem sa vorbim despre cifre de performanta. Ca o adaugare la acea informatie, acum mai stim si ca transmisia va fi asigurata prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte.

Porsche 911 Speedster va intra in linia de productie incepand cu anul urmator. Constructorul german a hotarat ca acest bolid sa fie realizat intr-o serie limitata de doar 1948 de unitati.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Porsche

Newsletter