Nu e nicio surpriza! A fost aleasa Masina Anului 2019 in Lume! A castigat trei premii la cele mai importante categorii

Masina Anului 2019 in Lume - Jaguar I-Pace

A fost aleasa Masina Anului 2019 in Lume, iar rezultatul nu e deloc surprinzator! Dupa succesul inregistrat in Europa, modelul isi adjudeca si titlul mondial. Premiul i-a fost inmanat la Salonul Auto de la New York, iar castigatoarea este... Jaguar I-Pace.

SUV-ul electric al britanicilor si-a devansat rivalii, pe Audi E-Tron, lansat in toamna anului trecut, si pe seria 60 de la Volvo (S60/V60). Pe langa titlul de Masina Anului 2019, Jaguar I-Pace a castigat voturile juriului si la categoriile Car Design of the Year (Designul Anului) si Green Car of the Year (Masina Verde / Eco a Anului).

Este o onoare si suntem mandri ca Jaguar I-Pace a primit atatea premii de la juratii prestigioasei competitii World Car.”, a fost declaratia CEO-ului Jaguar Land Rover, Ralf Speth, la inmanarea trofeului.

La categoria Performance Car of the Year (Masina Ultra-Performanta a Anului), McLaren 720S a castigat voturile juriului. „Suntem mandri de fiecare data cand una dintre masinile noastre castiga un premiu, insa 750S a fost desemnata Performance Car of the Year, iar acest lucru este cu adevarat special”, a comentat CEO-ul McLaren.

Spectaculoasa Audi A7 a fost aleasa Luxury Car of the Year (Masina de Lux a Anului), in timp ce Suzuki Jimny este Urban Car of the Year (Masina de Oras a Anului).

Toate masinile premiate la Salonul Auto de la New York 2019 pot fi vazute in galeria foto de mai sus, in ordinea urmatoare:

  • Masina Anului 2019 in Lume, Masina Verde a Anului si Designe-ul Anului: Jaguar I-Pace
  • Masina Ultra-Performanta a Anului: McLaren 720S
  • Masina de Lux a Anului: Audi A7
  • Masina de Oras a Anului: Suzuki Jimny

Anul trecut, Masina Anului 2018 in Lume a fost Volvo, dupa ce castigase si titlul de Masina Anului in Europa, doar ca pentru modele diferite. Masina Anului in Lume a fost XC60, in timp ce pentru Europa, primul SUV compact de la Volvo – XC40 – a primit voturile juriului de la Geneva.

Asa au aratat premiile pe categorii, in anul 2018:

  • Masina Anului 2018 in Lume – Volvo XC60
  • Masina de Lux a Anului – Audi A8 (modelul A7 a castigat competitia, anul acesta, la acceeasi categorie)
  • Masina Ultra-Performanta a Anului – BMW M5
  • Masina de Oras a Anului – Volkswagen Polo
  • Masina Verde a Anului – Nissan Leaf
  • Designe-ul Anului – Range Rover Velar

Pentru unii, e deja traditie! In urma cu doi ani, Jaguar si-a adjudecat titlul de Masina Anului 2017 in Lume cu modelul F-Pace.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter