Hyundai Venue: multa personalitate intr-un pachet de mici dimensiuni!

2020 Hyundai Venue

Noul Hyundai Venue este cel mai mic model crossover al marcii sud-coreene din Statele Unite, iar masina isi va face debutul oficial la New York International Auto Show 2019.

Pentru cei extrem de interesati, noul model va fi vandut oficial in State incepand cu al patrulea trimestru al anului 2019, dar nu avem nici un fel de informatii, cel putin deocamdata, despre preturi.

Pentru ca am inceput vorbind despre marimea noului model, trebuie sa specificam ca Venue este cu 13 cm mai scurt si cu 3,05 cm mai ingust decat modelul Kona. In plus, ampatamentul masinii este mai scurt cu 8,13 cm, dar inaltimea a crescut cu 1,52 cm, de unde si imaginea oarecum "bulbucata" a modelului.

La interior, toate aceste cifre se traduc printr-o diferenta, la capitolul volum, la volumul de bagaje, care este mai mic cu 76,5 litri decat cel de pe Kona.

Noul Hyundai Venue este propulsat de un motor de 1,6 litri, care poate fi cuplat la o cutie de viteze manuala in sase trepte sau la una CVT. Producatorul nu a oferit specificatii despre propulsie, dar estimeaza un consum combinat de 8,6 litri / 100 de km.

In ciuda dimensiunilor sale, Venue pare mai dur decat Kona, in special datorita faptului ca are o forma ceva mai zvelta. Mai mult, cumparatorii au mai multe optiuni la capitolul culoare, printre nuante aflandu-se albul Ceramic, negrul Noir, argintiul Steller, griul Galactic, rosul Scarlet, albastrul Intense, verdele Apple sau Denimul.

Mai mult, noul model este valabil si in scheme de doua tonuri de culoare, care includ nuante contrastante pentru acoperis, capacele oglinzilor sau finisaje.

In cabina, noul Venue este echipat cu un sistem de infotainment cu ecran de 8 inch, dar si cu un instrumentar de bord cu display informativ de 3,5 inch.

In plus, daca veti comanda versiunea Denim a masinii, interiorul masinii va fi finisat intr-o combinatie de material textil denim si diverse tipuri de inlocuitori de piele.

Nu vor lipsi, binenteles, tehnologiile de siguranta de cea mai noua generatie, printre care asistentul la pastrarea benzii de mers, asistentul pentru coliziunea frontala, cel de avertizare la coliziunile din unghiurile moarte, cel de atragere a atentiei soferului, dar si cel de avertizare la aglomeratia din trafic.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Hyundai

Newsletter