Salon Auto New York 2019: Nissan pregateste editii aniversare GT-R si 370Z

2019 Nissan 370Z GT-R Editii Aniversare

Modelele Nissan Z si Skyline GT-R au intrat in productie in 1969, asa ca celebrul producator japonez se pregateste de sarbatorirea a 50 de ani de la acel moment chiar la Salonul Auto de la New York 2019.

Nu avem inca doarte multe detalii oficiale, dar zvonurile vorbesc despre faptul ca Nissan va folosi evenimentul pentru a prezenta publicului larg "cel mai tare garaj creat vreodata". Ne-am dat seama ca e vorba despre o aniversare pentru ca ar fi vorba despre "un garaj la care se lucreaza de 50 de ani".

Chiar daca marca nipona nu are prea multe declaratii oficiale, imaginea la care ne referim ne prezinta opt masini diferite amplasate pe un soi de lift. Producatorul nu a anuntat modelele, insa vedem printre ele masini Z clasice si moderne, dar si versiuni GT-R sau Skyline GT-R.

Una dintre cele mai usor de identificat masini este modelul GT-R50 by Italdesign. Nissan a confirmat deja ca va construi 50 de unitati ale foarte personalizatului GT-R Nismo, iar preturile vor pleca de la 990.000 de euro. Primele modele vor fi livrate anul acesta, dar livrarile vor continua si in 2020.

In momentul in care Nissan a anuntat ca are in plan sa construiasca o versiune de serie a prototipului GT-R50, directorul Diviziei sport a marcii a declarat: "reactia fanilor din lumea intreaga, dar si cea a potentialilor clienti pentru GT-R50, ne-a depasit cu mult asteptarile".

E foarte adevarat ca nimeni de la Nissan nu a confirmat daca modelul va ajunge si in Statele Unite si care va fi pretul lui, dar e posibil ca producatorul sa ofere mai multe informatii la evenimentul auto de la New York.

Nu numai asta ni se pare neclar, ci si posibilitatea de a vedea editii aniversare 50 de ani ale modelelor 370Z si GT-R. E destul de tarziu pentru lansarea unor noi modele 2019, de vreme ce 370Z a aparut pe piata, cu imbunatatiri minore, in mai 2018, iar GT-R in luna decembrie a anului trecut.

Cu toate acestea, in programul oficial al New York Auto Show apare si informatia ca intre prezentarile Nissan se afla si "editiile aniversare". Nu stim despre ce e vorba, dar suntem siguri ca vor beneficia de sigle speciale si elemente stilistice unice.

Ne mai ramane doar sa asteptam rabdatori pana la momentul evenimentului, pe 17 aprilie...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Nissan

Newsletter