Salon Auto New York 2019: Mercedes-Benz a prezentat noul GLC Coupe Facelift

2019 Mercedes-Benz GLC Coupe Facelift

Nu a trecut nici macar o luna de la prezentarea noului GLC Facelift in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2019, iar cei de la Mercedes-Benz ne-au pregatit o alta surpriza.

Asa cum cei mai multi dintre voi banuiti deja, este vorba despre noul Mercedes-Benz GLC Coupe Facelift, model care a primit o serie de mici imbunatatiri de ordin estetic si o gama de motoare noi.

SUV-ul premium imprumuta astfel cateva dintre elementele de design pe care le-am putut vedea introduse pe noul GLC. Noile modele GLC Coupe Facelift vor putea fi admirate in cadrul Salonului Auto de la New York 2019 din luna aprilie.

Design Exterior

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, putem remarca in primul rand o usoara revizuire a grilei frontale. De asemenea, forma blocurilor optice a suferit cateva mici modificari, integrand acum faruri LED de dimensiuni ceva mai mici.

Uitandu-ne si in partea din spate a noilor modele GLC Coupe Facelift vom observa cateva mici modificari operate si la nivelul barei de protectie spate si sistemului de evacuari. Nu in ultimul rand, nu putem sa nu remarcam introducerea unei forme angulare pentru stopuri.

Design Interior

Indreptandu-ne atentia catre interior, trebuie sa va spunem ca principala veste este in legatura cu integrarea sistemului de infotainment care a debutat pe modelele noii generatii Mercedes-Benz Clasa A.

Volanul este disponibil in doua versiuni, primind de asemenea si o usoara restilizare care are rolul de a emana ceva mai multa sportivitate.

Videoclipul zilei
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter