Salon Auto New York 2019: Mercedes-Benz a prezentat noul AMG CLA35 4Matic

2019 Mercedes-AMG CLA 35 4Matic

Mercedes-Benz publica in urma cu cateva saptamani primele fotografii si informatii in legatura cu noul AMG A 35 Sedan, fanii modelelor celor de la AMG exprimandu-si entuziasmul cu aceasta ocazie. Ei bine, cei de la Mercedes-Benz ies acum din nou in prim plan si publica primele imagini si detalii cu noul CLA35 4Matic.

Asa cum putem observa de la prima privire, noul model a primit in primul rand un design ceva mai agresiv in comparatie cu versiunea clasica. De asemenea, sistemul de motorizare este capabil sa ofere acum cifre mult mai interesante! Haideti sa aflam impreuna care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Mercedes-Benz!

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, noul AMG CLA 35 4Matic ne este prezentat cu niste spoilere ceva mai agresive si cu un difuzor spate restilizat. De asemenea, tot in partea din spate putem observa si cele doua terminatii ale sistemului de evacuare.

Mergand mai departe, putem observa o aripa spate de dimensiuni mai mari si jante speciale cu dimensiuni de 18 inci. Bineinteles, clientii pot opta si pentru niste jante cu diametru de 19 inci.

Design Interior

La nivelul habitaclului, noile modele AMG CLA 35 4Matic primesc in standard sistemul de infotainment MBUX. De asemenea, instrumentarul digital de bord va avea o diagonala de 10.25 inci si va fi disponibil si alaturi de o tema speciala denumita Supersport.

Noul volan cu care este echipat acest model dispune de doua zone tactile, prin intermediul carora soferii vor putea controla atat informatiile care apar pe instrumentarul digital de bord, cat si pe ecranul sistemului multimedia.

Nu in ultimul rand, soferii vor avea la dispozitie si un selector cu care vor putea alege modul de rulare al masinii: Slippery, Comfort, Sport, Sport+ si Individual.

Videoclipul zilei
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter