2019 Kia K900, rivalul pentru Mercedes-Benz Clasa S

2019 Kia K900, rivalul pentru Mercedes-Benz Clasa S

Nu stiu daca voi v-ati visat vreodata la volanul unei limuzine, dar eu da. Nu ca sofer, ci ca proprietar al unei limuzine fabuloase. Cred ca mi-as dori sa o conduc singura si mi-as angaja sofer doar in momentele in care am nevoie de putina relaxare.

Insa m-am tot gandit ce limuzina as putea sa cumpar. Si cum fiecaruia dintre noi ii plac automobilele cat mai noi, am pus pe lista si un 2018 Kia K900. Daca inca nu ati auzit de asemenea model, am sa va dau eu cateva detalii… poate vor mai fi si alti doritori la finalul acestui articol.

Daca ar fi sa incep cu inceputul, ar trebui sa va precizez ca unitatea Kia K900 a fost lansata de curand la Salonul Auto de la New York 2018. Este cea de-a doua generatie de limuzine pe care Kia o ofera catre clientii sai.

Limuzina celor de la Kia este mai lunga de 5.1 metri si are un ampatament mai mare de 3.1 metri. Bolidul elegant este echipat cu un motor V6, turbo, cu capacitate de 3.3 litri, capabil sa dezvolte 365 de cai putere. Aceasta versiune de motorizare a limuzinei aduce cu ea, standard, si un sistem de tractiune integrala.

Kia K900 poarta blocuri optice dotate cu tehnologie LED, este animata de o cutie automata cu opt rapoarte de viteze si cu sistem de vectorizare a cuplului. La interior vorbim despre insertii de piele, ornamente confectionate din lemn masiv sau scaune cu reglare electrica.

Mai putem vedea instrumente de bord digitale, display tactil cu o diagonala care ajunge pana la 12.3 inch, afisaj pe parbriz, iluminare ambientala si un sistem audio care doteaza limuzina cu 17 difuzoare.

Ei bine, daca m-as intoarce putin la exterior, as vorbi despre privirea blocurilor optice care o face pe Kia K900 sa arate ca are o personalitate puternica. Noua generatie de limuzine pe care o lanseaza Kia la Salonul Auto de la New York este impresionanta.

Daca vreti un pret, cred ca ar trebui sa mai asteptam putin pentru ca nu exista informatii in acest sens, insa cu siguranta toate aceste sisteme si dotari nu sunt chiar la indemana oricui, din punct de vedere financiar.

Ramane doar sa savuram imaginile si sa aflam daca, in viitorul apropiat, aceasta limuzina va ajunge si pe teritoriul tarii noastre. Cu siguranta vor fi doritori, iar pretul nu va mai conta avand in vedere ca modelul Kia K900 este un pachet cam cu tot ce iti puteai dori de la o limuzina a anului 2018.

VIDEOCLIPUL ZILEI