Hyundai Venue va avea premiera la Salonul Auto de la New York 2019

2019 Hyundai Venue

Hyundai pregateste un model crossover complet nou care va avea premiera luna viitoare, la Salonul Auto de la New York 2019. Botezat Hyundai Venue, masina va fi cel mai mic crossover pe care l-a construit vreodata producatorul sud-coreean.

Imaginile prezentate in acelasi moment cu anuntul oficial ne duc cu gandul la o masina dedicata celor mai tineri, care vor sa se distreze. Asta reiese si din numele "Venue", pe care Hyundai l-a ales tocmai ca legatura cu locuri pe care oamenii ar vrea sa le vada.

Ceea ce remarcam este si ca Hyundai a renuntat la schema de denominare clasica, pana acum numindu-si masinile dupa locatii specifice, cele mai bune exemple fiind Kona sau Santa Fe.

Din pacate, detaliile sunt, deocamdata, limitate iar teaserul prezentat de producator nu ne prezinta decat numele "Venue" scris mare pe partea din spate a masinii. Ceea ce asteptam, insa, este ca in zilele de dinaintea premierei oficiale, 17 aprilie, sa aflam mai multe.

Modelul crossover Hyundai a fost spionat in numeroase locatii de pe glob, multe publicatii de specialitate sustinand chiar ca ar avea legatura cu conceptul Carlino, prezentat in India acum trei ani.

Daca exista ceva adevar in aceste informatii, ne asteptam la o forma mai "patratoasa" decat pe Kona si la elemente stilistice foarte apropiate de cele de pe Carlino.

Dincolo de designul exterior, Hyundai Venue va fi echipat cu multe tehnologii de cea mai noua generatie, ceea ce este impresionant pentru un vehicul de marimea si pretul sau. Printre ele se numara un sistem de infotainment cu ecran de opt inch, cu tehnologie Apple CarPlay si Android Auto, dar si nu mai putin de sapte airbaguri.

Optiunile de motorizare vor fi diferite, variind in functie de piata de vanzare a modelului, si vor include un propulsor turbo in trei cilindri pe benzina de 1,0 litru, unul pe benzina de 1,4 litri dar si unul diesel de 1,4 litri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Hyunda

Newsletter