Roush ne prezinta doua noi modele de senzatie: un Mustang de 710 cai si un F-150 Off-Road!

Roush 2019 Mustang F-150

A venit momentul acela din an: ne apropiem de 2019 New York Auto Show. Asta e si motivul pentru care Roush a prezentat deja noul Mustang Stage 3 2019, dar si noua camioneta F-150, binenteles 2019.

Versiunea Mustang Stage 3 a tunerului a fost prezentata intr-o nuanta de culoare rosie de curse dar, cel mai important ni se pare adaugarea la motorul V8 de 5,0 litri a unei superturbine Roush TVS R2650.

In felul acesta, propulsorul poate ajunge la nu mai putin de 710 cai putere si la un cuplu-forta de 827 Nm, care ofera un nivel de performante pe care il egaleaza doar noul Shelby Mustang GT500.

Pe langa superturbina, Roush echipeaza fiecare model Mustang Stage 3 pe care il construieste cu un sistem de esapament activ, care vine cu patru setari diferite, printre care si modul "Personzalizare", care permite fiecarui sofer sa-si creeze propriul sunet al motorului V8.

In completarea acestor modificari legate de performante, ne intalnim si cu cateva schimbari exterioare. Pe partea frontala, noul Mustang Stage 3 include un splitter frontal extins, o grila complet personalizata si noi guri de aer.

Masina este, de asemenea, echipata cu o noua capota, pe care putem intalni guri de aer care ies in evidenta, jante negre sport, praguri laterale personalizate, un spoiler spate, dar si un difuzor spate oarecum simplificat.

Cat despre modificarile aduse modelului Ford F-150, in versiunea care va ajunge la New York, acesta are la baza noile suspensii Roush/Fox 2.0, care nu ofera doar o ridicare a partii din fata cu 5 cm, dar si o mai buna stabilitate in mediul off-road, asta ca sa nu mai vorbim despre pozitia impresionanta a masinii.

Acest F-150 mai beneficiaza si de un sistem de esapament activ Roush, de o noua grila frontala, aripi mai voluminoase, o bara frontala ceva mai serioasa si, optional, de grafica inspirata de drumurile in salbaticie.

Roush nu a anuntat, deocamdata, detalii legate de preturile celor doua masini, Mustang Stage 3 sau Ford F-150, dar cei interesati le pot cunoaste mai bine si pot afla mai multe la New York Auto Show.

Videoclipul zilei
Sursa: Roush Performance

Newsletter