2018 Nissan Altima la Salonul Auto de la New York! Care este data oficiala de lansare?

Nissan Vmotion Concept 2.0

Chiar daca Nissan Altima 2018 o sa-si faca aparitia oficiala pe 28 martie, avem cateva detalii si informatii despre el care ne ajuta sa ne dam seama cum sta industria auto in acest moment si cum se misca familia Nissan in raport cu ceilalti constructori auto.

Cei de la Nissan au ales sa-l prezinte pe Nissan Altima la Salonul Auto de la New York 2018. Automobilul despre care vorbim se afla in teste inca din luna august a anului trecut. Nissan Altima 2018 se prezinta ca un sedan de familie, deci vorbim despre confort si mult spatiu.

Altima, insa, de data aceasta va imprumuta cateva detalii de la Nissan Maxima in ceea ce priveste linia de design. Cei de la Nissan ne-au ajutat in 2017 sa ne dam seama cum va arata Altima cand au facut oficial conceptul Vmotion 2.0.

Asa cum veti putea observa si in fotografii, Vmotion 2.0 are o structura destul de geometrica si fluida in acelasi timp, geometria fiind marcata de liniile drepte si unghiurile ascutite care il fac pe acesta sa arate foarte impunator si puternic. Daca Altima va fi un soi de extensie a lui Vmotion 2.0 inseamna ca sedanul de familie de dimensiuni medii are foarte multe de oferit si cu siguranta vine cu un pret pe masura design-ului sau.

Grila frontala are o dimensiune ceva mai mare, iar blocurile optice care se pozitioneaza pe partile laterale frontale sunt ceva mai ascutite si mai patrunzatoare, dispunand de tehnologia LED.

In interior apare ecranul tactil independent, pozitionat pe partea de sus a consolei centrale. Gurile de ventilatie se misca si ele putin mai jos special pentru a putea face loc sistemului infotainment. Cam atat despre interior.

Cei de la Nissan nu ofera foarte multe detalii nici despre partea tehnica a automobilului, insa tot ce stim este ca cei de la Nissan vor oferi optional un sistem de tractiune integrala. Ampatamentul lui Altima este mai mare, iar motorul, spun zvonurile, ar trebui sa fie in patru si sase cilindri, animati de o cutie de viteze tip CVT.

Pana pe data de 28 martie 2018 ne ramane sa privim imaginile cu Vmotion 2.0 ca sa ne facem o idee si sa visam la detaliile tehnice ale lui Altima. Pana ce se va lansa oficial, acest automobil sedan mediu de familie ramane o poveste frumoasa cu linii imprumutate de la Maxima si de la Vmotion 2.0.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Nissan

Newsletter