Nissan lanseaza versiunea speciala 370Z Heritage Edition

2018 Nissan 370Z Heritage Edition

Anul in curs este unul important pentru cei de la Nissan, acestia aniversand jumatate de secol de la debutul liniei sportive Z. Si cum putea fi marcat mai bine un asemenea eveniment important in istoria contructorului nipon decat prin lansarea unei editii speciale a unui model care a castigat multe inimi inca de la momentul lansarii sale pe piata auto? Asadar, producatorul japonez lanseaza in aceste zile noul Nissan 370Z Heritage Edition, versiune speciala realizata intocmai pentru a marca cei 50 de ani ai liniei sportive Z.

Michael Bunce, vicepresedinte al celor de la Nissan in America de Nord, a declarat cu ocazia prezentarii acestei versiuni speciale ca este incantat de faptul ca 370Z Heritage Edition va continua traditia veche de 50 de ani a pachetelor suplimentare Z, pachete care au adus cu sine mai multe posibilitati de personalizare pentru modelele Nissan inca din showroom.

Nissan 370Z Coupe a fost caracterizat inca de la bun inceput de un caracter mai agresiv in comparatie cu modelele standard ale producatorului nipon, nota care s-a dovedit a fi pe placul multor fani ai constructorului. Versiunea speciala Heritage Edition ne va aduce cateva modificari ale aspectului exterior, primele dintre ele putand fi observate cu usurinta la nivelul blourilor optice. Mai multe modificari vor putea fi observate odata cu momentul lansarii de peste cateva zile.

De asemenea, cei de la Nissan ne-au pregatit doua culori noi exclusive in care poate fi vopsita caroseria: Magnetic Black Heritage, respectiv Chicane Yellow Heritage. Ambele culori sunt insotite de insertii de culoare galbena care pot fi observate la interior.

Uitandu-ne un pic si asupra motorizarii tehnice de sub capota, aflam ca noul Nissan 370Z Heritage Edition va fi echipat cu o unitate de motorizare V6 cu o capacitate de 3.7 litri, capabila de o putere maxima de 332 de cai. Transmisia se poate face fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte, fie cu ajutorul uneia automate cu sapte rapoarte. Astfel, fie ca sunteti un sofer mai de moda veche care prefera cutia manuala, fie ca sunteti un sofer mai modern care vrea sa se bucure de avantajele cutiei automate, cei de la Nissan va dau posibilitatea sa alegeti in functie de ceea ce va convine mai mult.

Versiunea speciala Nissan 370Z Heritage Edition va fi lansata peste numai cateva zile, cu ocazia Salonului Auto de la New York. Evenimentul din Statele Unite isi va deschide portile la sfarsitul acestei saptamani, in data de 14 aprilie.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter