Salonul Auto de la New York ne aduce noul Lexus LS 500 F Sport

2018 Lexus LS 500 F Sport

Salonul Auto de la New York care va debuta peste numai trei zile va fi scena unor lansari importante, producatori importanti de pe piata auto pregatindu-se sa impresioneze pe cei care care vor ajunge la eveniment. Unul dintre cele mai vizitate standuri va fi in mod sigur cel al japonezilor de la Lexus, acestia fiind pregatiti sa ne prezinte noile versiuni F Sport dedicate modelelor LS 500. Haideti sa descoperim impreuna ce surprize ne-au pregatit specialistii de la Lexus pentru acest sfarsit de saptamana!

Inceputul lui 2017 ne-a adus cea de-a cincea generatie a limuzinei Lexus LS, raspunsul producatorului nipon pentru trio-ul german format din Mercedes Clasa S, BMW Seria 7 si Audi A8. Noile modele au impresionat prin nota de agresivitate suplimentara cu care au fost inzestrate. Doua luni mai tarziu, Salonul Auto de la Geneva ne-a adus in fata ochilor si versiunea hibrida a Lexus LS 500.

Planurile celor de la Lexus sunt mari insa pentru acest an, acestia anuntand acum si lansarea versiunilor F Sport dedicate atat modelului standard LS, cat si modelului hibrid. Cu aceasta ocazie, reprezentantii producatorului nipon ne-au prezentat si un mic teaser cu aceste noi modele, dar care nu ne ofera prea multe detalii. Din imaginea prezentata putem remarca doar partea din spate a modelului, care se aseamana in mare masura cu cea pe care o cunoastem de la modelele standard.

Chiar daca imaginea teaser pe care niponii ne-au prezentat-o acum nu ne ofera informatii noi legate de modificarile pe care acestia le pregatesc pentru versiunile F Sport, nu inseamna ca acestea nu exista. Mai mult ca sigur ca noile modele vor beneficia de o si mai multa agresivitate, caracteristica importanta pentru astfel de modele. De asemenea, este de asteptat ca noile modele sa aduca cu sine imbunatatiri la nivelul volanului si al scaunelor sport, setari noi pentru suspensii si un nou set de jante din aliaj.

Comunicatul de presa care anunta lansarea modelelor F Sport este insotit de promisiunea producatorului nipon de a oferi prin acestea cea mai captivanta experienta de condus pentru un model LS. Asadar, trebuie sa ne asteptam la imbunatatiri semnificative pentru noile modele. Din punct de vedere al motorizarii tehnice, cel mai probabil aceastea vor ramane aceleasi. Astfel, versiunea LS 500 va fi echipata cu acelasi V6 bi-turbo de 3.5 litri si 420 de cai putere, in timp ce versiunea LS 500h va beneficia de aportul unui sistem capabil de 354 de cai putere format dintr-un V6 de 3.5 litri, caruia i s-ar alatura doua unitati electrice.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter