2018 Hyundai Tucson Facelift a debutat la Salonul Auto de la New York

2018 Hyundai Tucson Facelift

Hyundai a dezvaluit, la Salonul Auto de la New York 2018, noul Tucson, versiunea cu facelift. Masina vine cu o serie de imbunatatiri stilistice, mai multa putere si o multime de tehnologii. Hyundai Tucson este pozitionat sub modelul Santa Fe, in gama constructorului sud-corean si imprumuta cateva indicii de la versiunea improspatata a acestui din urma model.

Schimbarile modelului Tucson includ o noua grila, de forma trapezoidala, care este o caracteristica obisnuita la majoritatea masinilor moderne din gama constructorului. Aceasta noua grila are in componenta patru elemente cromate, in loc de trei, cum avea versiunea anterioara Tucson.

Mai departe, observam niste faruri parca mai ascutite, care integreaza luminile de zi cu tehnologie LED si forma de L si niste lampi de ceata revizuite. Hyundai Tucson aduce schimbari importante in interior. Consola centrala este complet regandita si detine un sistem infotainment cu ecran touchscreen plutitor, care se ridica din tabloul de bord la fel ca la modelul Kona, despre care am discutat deja cu ceva timp in urma.

Gurile de aerisire au fost mutate si se afla acum sub unitatea cu ecran tactil, nu in stanga si dreapta acestuia. Cabina se mandreste, de asemenea, cu un tablou de bord revizuit si o frana de mana electronica. Imbunatatirile includ si un nou design al scaunelor de piele, care beneficiaza acum de o tehnologie de siguranta mai mare.

Hyundai Tucosn Facelift beneficiaza de sistemul de asistenta pentru evitarea coliziunilor, dar si de cel care ofera soferului asistenta in cazul parasirii benzii de rulare. In dotarea standard, specialistii sud-coreeni ofera si un monitor de vedere panoramica si sistemul de cruise control adaptabil cu suport stop-and-go.

Alte mici ajutoare pentru sofer includ stergatoare cu senzori de ploaie, dispozitive de incarcare wireless, dar si incarcatoare USB, pozitionate in spate.

Sub capota masina va avea mai multe versiuni de motorizare, din care clientii vor putea alege. Primele doua variante de motorizare sunt cele diesel: de 1,6 litri cu 115 sau 133 cai putere.

Cel mai puternic motor diesel este cel de 2,0 litri care furnizeaza 186 cai putere. Daca exista adepti ai motoarelor cu alimentare pe benzina, Hyundai Tucosn ofera motorul de 1,6 litri cu 132 sau 177 cai putere.

Transmisia este manuala cu sase trepte de viteza, dar cei care isi doresc cutie automata au doua posibilitati. Prima este transmisia automata cu 8 trepte, disponibila pentru motorul de 2,0 litri si 186 cai. A doua versiune automata este noua 7DCT, care poate fi aleasa de cei care opteaza pentru motorul de 1,6 litri pe benzina si 177 cai putere.

Daca cele de mai sus sunt pe placul vostru, trebuie sa stiti ca nu mai e mult pana veti putea achizitiona un exemplar. Da, pentru ca reprezentantii Hyundai au anuntat ca vanzarile noului Tucosn vor incepe in aceasta vara.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Hyundai

Newsletter