Subaru ridica cortina de pe noua Impreza, inainte de prezentarea oficiala de la New York

2017 Subaru Impreza

Nici nu s-a terminat bine Salonul Auto de la Geneva ca producatorii deja ne dezvaluie noutati. Lumea auto este mereu in schimbare, iar companiile producatoare de masini sunt in pas cu tehnologiile. Zilele acestea a venit randul celor de la Subaru sa ne prezinte cea mai noua masina compacta a lor, Subaru Impreza. Dupa ce saptamana trecuta ei au prezentat oficial noua lor platforma modulara, care va sta la baza tuturor modelelor companiei, iata ca acum a venit randul masinii Impreza sa fie in prim plan.

Impreuna cu platforma reproiectata, noua masina compacta Impreza va infatisa un limbaj de design mai elegant, care, se pare, ca se bazeaza pe masinile prototip Impreza Sedan si Impreza Hatchback aratate mai devreme. Nu de alta dar Subaru are o reputatie buna, toata lumea stie ca aproape majoritatea masinilor concept au intrat in productia de serie. Asadar, speram ca nu se va rupe lantul istoriei aici, nu-i asa?

Platforma globala refacuta, despre care va vorbeam anterior, care va sta la baza tuturor modelelor viitoare ale companiei japoneze, are ca obiective principale obtinerea unui mai mare rafinament, un centru de greutate mai jos si rigiditatea crescuta. Avand in vedere aceste aspect specialistii in domeniu sunt de parere ca Impreza, model 2017 va avea un motor orizontal cu patru cilindri si tractiune integrala standard.

Motorizarea nu a fost dezvaluita, se pare ca Subaru asteapta Salonul Auto de la New York pentru a face publice aceste detalii. Impreza poate avea insa o serie noua de unitati turbo legate de transmisie manuala cu sase trepte de viteza sau, optional, una CTV.

Hardware-ul va include, in mod evident, sistemul cunoscut al Subaru, Symterical All Wheel Drive, care furnizeaza tractiunea de care va avea nevoie soferul pentru a beneficia de un drum confortabil si sigur.

Imaginea teaser facuta publica de reprezentantii Subaru nu de ofera extrem de multe detalii despre cum va arata noua Impreza, singurele aspecte pe care le putem deslusi sunt farurile, de forma alungita si grila de radiator eleganta. De asemenea capota este alungita si, probabil, va beneficia de o forma aerodinamica buna, asa cum ne-au obisnuit deja japonezii.

Singurele informatii confirmate de reprezentantii companiei Subaru sunt ca Impreza, model 2017, va beneficia de o varianta hatckback cu cinci usi si versiunea superioara limuzina cu patru usi.

Desi imaginea nu ne spune prea multe, compania promite o tehnologie modernizata in interiorul masinii, precum si un spatiu mai generos in cabina si un design nou al caroseriei, elegant si in tendinte. Noi stam cu ochii pe ei, suntem siguri ca 2017 Subaru Impreza ne va uimi!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter