Sfatul saptamanii: Nu incerca sa fugi de aceasta masina de politie!

2017 Nissan GT-R Police Car

Daca masina pe care o conduci nu se afla in clasa celor cu 1.000 de cai putere, de genul hiper-modelului McLaren P1, in momentul in care vezi aceasta masina de politie in spatele tau, ai face bine sa nu incerci sa fugi.

In pregatirea pentru participarea la editia de saptamana viitoare a New York Auto Show, Nissan a construit o masina de politie care va speria, fara indoiala, pe oricine se gandeste sa incalce limita de viteza.

Masina de Politie #23, poreclita "Copzilla", este un Nissan GT-R gandit special pentru aparitia din fictionalul Skyline Metro Police Department. Tineti minte jocul de cuvinte.

Exteriorul de culoare neagra este accentuat cu dungi aurii, lumini legale de politie, atat pe acoperis cat si pe grila fata, o zona de anunturi importante cu tehnologie LED, dar si emblema "Skyline Metro" pe acoperis si pe portiere.

Sistemul de propulsie ramane cel original: sub capota ne intalnim cu un motor bi-turbo V6 de 3,8 litri, care produce nu mai putin de 565 de cai putere si un cuplu de forta de 635 Newtoni-metru.

Modelul este dotat cu suspensii ajustabile, care ii ofera o imagine mai dura, in timp ce jantele au fost inlocuite cu unele de 22 inci, cu spite, care mimeaza otelul si se potrivesc perfect personalitatii masinii.

Pe langa aceasta versiune, Nissan vine la New York si cu noul GT-R Track Edition, echipat cu multe noutati, printe care si jante de 20 inci, din aluminiu forjat, un spoiler spate din fibra de carbon si suspensii calibrate Nismo.

Pentru iubitorii de masini, Nissan mai pregateste o premiera la New York: noul 370Z Heritage Edition, aflat in legatura directa cu foarte cunoscutul model 240, dar cu cateva imbunatatiri exterioare de invidiat.

Una peste alta, se pare ca Nissan va avea ce prezenta in momentul deschiderii usilor de la New York Auto Show, saptamana viitoare. Vom incerca sa venim cu cat mai multe informatii despre eveniment, asa ca ramaneti alaturi de noi.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter