Jeep Grand Cherokee Trailhawk prezentat la New York

2017 Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Grand Cherokee primeste si al treilea nume. Jeep ii da acestuia si numele de Trailhawk, doar ca odata cu numele vin si alte aspecte care ne atrag atentia asupra acestui nou model. Primul concept de Grand Cherokee a aparut in anul 2012 la Easter Jeep Safari in Moab. Ideea celor de la Jeep este sa scoata pe piata auto un Grand Cherokee mult mai robust, cu o infatisare mai agresiva si un pachet de off-road 4X4 care te va face sa uiti placerea condusului pe strazile asfaltate ale orasului.

Trailhawk se alatura celor 5 modele de Jeep deja existente: Laredo, Limited, Overland, Summit si SRT. Modelele Grand Cherokee Trailhawk vor fi dotate cu sistem Quadra – Drive 4X4 cu tehnologie Electronic Limited Slip Differential sau, mai simplu, ELSD; de asemenea vin la pachet cu o versiune unica de suspensii pe aer Quadra – Lift, special construite pentru acest model de masina.

O alta tehnologie care este montata pe masina este cea de Selec – Speed Control care ofera optiunea Hill Ascent Control. Carenajul este ceva mai rezistent pentru acest model, iar capota este colantata cu un material anti-orbire, tocmai pentru a va oferi un confort, siguranta si placere de a conduce aceasta masina indiferent de carosabilul dificil pe care-l parcurgeti sau de starea vremii.

Unghiul de atac pentru Grand Cherokee Trailhawk este de 29.8 grade sau 36.1 grade cand partea din fata a barii este indepartata, dar asta se intampla in cazul in care terenul este foarte accidentat si obstacolele sunt de dimensiuni care cer asa ceva. Unghiul de alunecare este de 27.1 grade, iar unghiul de degajare este de 22.8 grade.

Partea exterioara frontala a lui Cherokee Trailhawk prezinta o grila cu sapte sloturi, grila preluata de pe modelul care aniversa, in anul 2016, 75 de ani de la lansarea lui Grand Cherokee. Pe carligele din fata si din spate, noul Grand Cherokee poarta semnatura Trailhawk.

Jantele standard vin in marime de 18 inchi sau 20 inchi cu anvelope Goodyear Adventure special concepute pentru off-road cu ranforsari din kevlar. Oglinzile au detalii in nuanta Neutral Gray, la fel si barele transversale de protectie.

In interior, Grand Cherokee Trailhawk, este dotat cu piele neagra iar scaunele sunt concepute pentru a oferi confort sporit. Logo-ul Trailhawk se afla pe volan, pe scaune, usi si consola din bord. Logo-ul este in aceeasi nuanta de rosu pe care au o au si carligele de pe fata si spate.

Aceste detalii ne spun despre cei de la Jeep ca nu vor doar o masina care sa faca fata celui mai dificil carosabil, ci si o masina eleganta. Acelasi lucru il spune si ecranul tactil de 8.4 inci care nu tine loc numai de un gadget, ci si de o tehnologie care tine cont de nivelul suspensiilor tale si de optiunile pe care le poate desfasura sistemul de tractiune 4X4.

In concluzie, Grand Cherokee Trailhawk nu este doar o masina care te ajuta sa treci peste orice obstacol al terenurilor off-road, ci iti ofera si siguranta, confort si eleganta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter