Infiniti ne prezinta noul concept QX80 Monograph

Infiniti QX80 Monograph

Divizia de lux a celor de la Nissan, Infiniti, incearca sa ne convinga, la New York Auto Show, ca noul concept QX80 Monograph este ideea de baza a marcii pentru exteriorul unei noi generatii de modele SUV de gabarit mare. Trebuie sa recunoastem ca stilul si eleganta acestui nou concept masiv ar arata destul de bine pe strazile lumii.

La peste cinci metri lungime, QX80 Monograph este doar putin mai scurt decat Cadillac Escalade (5,17 metri). Modelul Infiniti are, cu oglinzile pliate, 2 metri latime, de asemenea destul de aproape de dimensiunile versiunii Cadillac Escalade, care are 2,04 metri.

Noul QX80 Monograph isi accentueaza marimea si datorita formei sale oarecum brute, de parca ar fi fost sculptat dintr-o singura piesa de material.

In partea din fata, grila dublu arcuita a lui Infiniti este mai inalta si mai lata decat cea normala pentru aceasta masina. Rezultatul inseamna o deschidere larga acoperita de o plasa de culoare inchisa, ce transforma acest model SUV intr-o masina destul de agresiva.

Farurile destul de subtiri sunt compuse din lumini LED individuale, care se pot aprinde independent. De la aceaste faruri incep si liniile care continua dincolo de camerele ce inlocuiesc oglinzile retrovizoare. Pe aceste linii, finisate in cel mai bun mod posibil, intalnim si gurile de aerisire de pe aripi, chiar in spatele rotilor de pe puntea fata.

Nu avem indoieli cand spunem ca noile elemente de design ale modelului sunt imprumutate de la cele mai recente versiuni concept sau de la cele mai noi variante de productie. Printre ele, putem vorbi despre cea mai noua inventie a firmei, farurile asemantoare unor ochi umani, frumos asezate pe partea din fata a masinii, dar si de combinatia interesanta de stopuri si alte elemente de pe spatele modelului. Ambele beneficiaza de pe urma tehnologiile recente, asa ca noul QX80 Monograph este posesorul unui sistem de iluminare adaptiv.

Pe partea din spate, constructorul accentueaza latimea modelului folsind elemente care se intind pe orizontala. Stopurile subtiri se folosesc de idei individuale care pot fi intalnite si la faruri. Mai mult, gurile largi ale sistemului de esapament incorporeaza un motiv similar, de aceasta data in partea inferioara a caroseriei.

Deocamdata, producatorul a vorbit foarte mult despre exteriorul noului concept, asa ca nu stim prea multe despre interiorul lui QX80 Monograph sau despre sistemul de propulsie. Caroseria este atragatoare si pare destul de dura, mai ales in varianta in care sunt amestecate nunatele de satin si de metal, intr-un efect de inghet. Nu ezitati sa vedeti toate imaginile cu acest nou model, va veti convinge de calitatea sa superioara.

QX80 Monograph este primul model Infiniti care poarta marca "Monograph". Pentru cei care nu sunt la curent cu utimele informatii, trebuie sa specificam ca studiile Monograph exploreaza moduri in care Infiniti poate dezvolta elemente particulare pentru modelele sale, fie ca vorbim despre masini sedan, crossover sau SUV.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CENTURA DE SIGURANTA: TOT CE TREBUIE SA STII
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter