2017 Buick Encore isi etaleaza look-ul matur pe podiumul Salonului Auto de la New York

2017 Buick Encore

Buick se reimprospateaza pentru Salonul Auto de la New York, si asta nu poate fi decat un lucru bun, nu credeti? Compania General Motors a imbunatatit aspectului micului crossover cu revizuiri atat ale exteriorului cat si ale interiorului. Detaliile oficiale confirma zvonurile si celebrele “fotografii spion” realizate de jurnalistii americani.

Masina, care va debuta la New York zilele urmatoare, infatiseaza un design mai matur, redefinit, care tinteste spre noi clienti. Dar nu va imaginati ca americanii au inlocuit complet masina existenta, acesta este doar o varianta facelift care infatiseaza un design asemanator perechii germane Opel Mokka.

Totusi, Encore vine cu cateva caracteristici personale vizuale cu ajutorul carora se integreaza perfect in insiruirea curenta de masini ale Buick. Designerii au restructurat aspectul frontal pentru a realiza o mai buna armonizare cu limbajul de design al Buick, care se centreaza in jurul noii grile cu elemente in forma de aripa care flancheaza noul scut tricolor al brandului.

Interiorul a fost reinoit, de asemenea, modelul 2017 pune acum accent mai mult pe selectia materialelor. Panoul de bord este actualizat si curge fluid peste bordul care incorporeaza un nou centru de informare format dintr-un ecran cu diagonala de 4,2 inch care ajuta soferul sa aibe parte de un drum fara peripetii. Reprezentantii companiei promit ca acest nou panou de bord va oferi un layout mai intuitiv. Farmecul cabinei este completat de un nou ecran tactil de 8 inci color.

Pe frontul mecanic, noul Buick Encore este propulsat de un motor turbo de 1,4 litri cu 138 cai putere pe benzina, la care se adauga motorizarea pe motorina vazuta la modelul Encore Sport Touring din 2016. Acesta din urma este un motor de 1,4 litri turbo, care livreaza 153 cai putere si este oferit ca optiune pentru variantele Premium si Leather.

Tehnologia start&stop este utilizata si oferita clientilor, iar cele 10 airbag-uri si sistemul de control al stabilitatii- StabiliTrak, ofera o siguranta mai mare in timpul mersului. Modelul reimprospatat Encore este asteptat sa fie pus in vanzare in toamna aceasta.

Avand in vedere ca versiunea anterioara este cel mai bine vandut model al anului trecut in America de Nord, americanii se asteapta ca si noul Encore imbunatatit sa fie la fel de apreciat printre fani.

Lansarea este importanta pentru Buick pentru ca vanzarile de SUV-uri si crossovere sunt in continua crestere de popularitate. General Motors spera ca cele trei modele noi ale lor- Cascada, Envision si LaCrosse, vor ajuta, impreuna cu Encore, sa mentina cresterea brandului pe piata americana.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter