Pentru anul 2016 stilatul Mercedes-Benz CLA primeste un facelift

2016 Mercedes-Benz CLA Facelift

Modelul CLA de la Mercedes-Benz se bucura de vanzari record datorita stilului si performantelor, asa ca este important ca specilistii germani sa il pastreze proaspat. Dupa ce a primit un motor turbo, coupeul cu patru usi a obtinut pentru anul 2016 cateva modificari menite sa ii asigure un si mai mare succes.

Modificarile vizuale sunt caracterizate prin subtilitate, dar totusi cei ce au ochi de vultur pot observa ca modelul este diferit fata de cel de anul trecut. Sportivul si expresivul CLA, precum si CLA Shooting Brake, se bucura de un facelift care implica noi bare de protectie, o grila a radiatorului tip diamant neagra pentru varianta standard si jante noi de aliaj usor.

Masina capata acum un spoiler fata redesenat care poate fi accentuat cu ajustari argintii, negre sau cromate. In spate, bara de protectie este si ea schimbata, contribuind la aspectul general imbunatatit al masinii. Panourile ornamentale ale tevii de evacuare sunt integrate in bara de protectie iar jantele au acum 5 spite, care ne duc cu gandul la linia AMG pe care o cunoastem cu totii.

Vopseaua de exterior, printre care si cea noua - Canvasite Blue Metallic, precum si jantele de aliaj ajuta si ele ca modelul anului 2016 sa se diferentieze de cel al anului trecut. Aspectul masinii este acum mai uniform si atrage si cei mai pretentiosi clienti.

Interiorul beneficiaza de numeroase imbunatatiri, printre ele numarandu-se huse noi pentru scaune, precum si noi butoane de control cromate. Punctul culminant al cabinei este noul sistem media, care are un display de 8 inci, ce beneficiaza si de sistemele Audio 20 USB sau Audio 20 CD, optional insa.

Cadranele noi si acele instrumentelor de bord sunt acum de culoare rosie sunt acum mai usor de citit. Inginerii de la Mercedes-Benz au acordat o atentie deosebita la detaliile finisajelor, obtinand astfel un model competitiv si si extrem de dorit printre fanii brandului.

Conceput pentru conducatorii impatimiti, varful de gama al modelului, CLA45, are decoratiuni negre pe gurile de aerisire, un spoiler spate cu forma aerodinamica montat pe portbagaj. Cumparatorii care vor un look mai agresiv pot opta pentru pachetul optional AMG Aerodynamics, cara adauga un splitter mai mare pe fata, aripioare pe bara de protectie fata si un spoiler AMG precum si accente negre pe bara de protectie spate. Lista cu dotarile standard a foste extinsa cu caracteristici precum camera retrovizoare, tehnologia Dynamic Select si optiuni ca Apple CarPlay si Android Auto.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter