Hyundai prezinta Genesis New York Concept

2016 Hyundai Genesis New York Concept

Genesis a dezvaluit cel mai luxos sedan, sport, la Salonul Auto International de la New York. A facut furori la categoria „Concept” de la show si a vut sa demonstreze ca urmeaza sa apara pe piata un Hyundai cu un design expresiv – avand in vedere privirea de felina care-si pandeste prada – si atletic, dar plin de eleganta. Imaginati-va o femeie frumoasa, care merge la sala pentru a-si defini musculatura, insa atunci cand pune o rochie pe ea este la fel de eleganta si frumoasa, in niciun caz nu o confundam cu un barbat.

Cam asa se prezinta si Hyundai Genesis, iar pe langa agilitate, eleganta si mister, are in compozitie un motor care genereaza 245 de cai putere dintr-un motor de cu o capacitate de 2.0 GDi. Transmisia este automata si are opt trepte de viteza. Poate ca nu este cea mai puternica masina din lume, insa look-ul sau unic si rafinat te va convinge sa te asezi la volan si sa te bucuri de calatorie.

Manfred Fitzgerald afirma despre Genesis ca masina este facuta pentru a trimite un mesaj, in special, despre design-ul gandit sa defineasca sintagma eleganta atletica. Daca vorbim doar despre design, este bine sa precizam ca Hyundai Genesis este facut sa reprezinte ideea de lux modern. Arta si tehnologia moderna au fost invocate cu incantatii doar de Hyundai stiute ca sa apara pe scena la Salonul Auto International de la New York cu aceasta masina care te scoate din minti.

Exteriorul are la baza ideea de natura. Chiar daca masina nu este verde, este un albastru ceramic care duce cu gandul la norii furiosi pe care ne tot suparam, insa nu stim ca scopul lor este sa curete natura. Asadar, iata cum sub infatisarea misterioara si furioasa a lui Genesis se afla blandete si grija. Formele sunt simple, fine, suprafetele sunt voluminoase si atat, iar tot ce putem spune despre Genensis, atunci cand il privim, este ca ne uitam la o capota lunga, insa deloc inestetica.

Desi masina pare atinsa de tusa clasicismului in care se vorbeste de forme simple si linii fine, tehnologia de ultima generatie cu care au fost realizate aceste linii fine si tehnologia montata pe aceasta masina se contrazic cu ceea ce pare, insa paradoxul este destul de placut, iar contrastul este de inteles si nu de criticat in sensul negativ.

Ce fac cei de la Hyundai cu Genesis este sa omogenizeze intr-o masina doua curente si doua perioade de timp aflate la poli opusi. Grila din fata este destul de proeminenta, dar intr-un mod placut, sustinuta vizual de farurile elegante orizontale Imediat iti atrage privirea caroseria, in totalitate, caci exprima putere, apoi iti aluneca privirea pe formele fine si ajungi la jantele cu spitele de parca ar fi sculptate.

Aerodinamica este oferite de fantele de are din fata si spate, dar si buza barii din fata care pare ca atinge usor asfaltul. Posibil ca aceasta masina sa fie acea masina care stie sa-si incruciseze picioarele la o masa oficiala, iar apoi sa si le desfaca intr-un mare stil in dormitor, desi nu ai banui niciodata unde te poate duce acea femeie. Cam asa arata Hyundai Genesis. Am putea spune ca este o doamna frumoasa si rafinata care iti da Kilometrajul

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter