VIDEO Vezi trailerul noului sezon din „F1: Drive to Survive”, documentarul Netflix dedicat Formulei 1!

Daca esti un fan impatimit al motorsportului, nu ai voie sa ratezi noul sezon al documentarului "Drive to Survive", realizat de Netflix.

Cunoscuta platforma Netflix se pregateste sa lanseze al doilea sezon al seriei dedicate Formulei 1, Drive to Survive. Ca si primul sezon, cel nou va avea opt episoade, care vor fi disponibile abonatilor Netflix incepand cu 28 februarie. Momentul lansarii nu a fost ales intamplator, cu mai putin de o luna pana la startul noului sezon din Marele Circ, imediat dupa ce noile monoposturi isi vor fi facut debutul in sesiunea de teste de la Barcelona.

Sezonul 2 al seriei ii va duce pe fanii motorsportului in culisele competitiei regina din lumea auto. Veti putea vedea imagini in premiera din culise si momente despre care nici nu stiati ca au existat in sezonul trecut al Marelui Circ. Un intreg episod va fi dedicat Marelui Premiu al Germaniei, care a fost votat de fani „cursa deceniului”. De asemenea, veti putea afla detalii picante despre piloti.

Daca primul seson s-a axat pe echipele Haas, Renault si McLaren, de aceasta data cele mai multe momente le sunt dedicate greilor Mercedes, Ferrari si Red Bull.

Formula 1: Drive to Survive este creatia lui James Gay Rees, un producator premiat cu Oscarul, care se afla in spatele unor lung-metraje cu tematica sportiva de succes, precum Senna, si a lui Paul Martin, cel care a produs documentarul despre viata lui Diego Maradona.

VIDEOCLIPUL ZILEI