VIDEO | Raikkonen, beat crita la Gala FIA de final de an. A provocat hohote de ras cand a urcat pe scena

Kimi Raikkonen, beat crita la Gala FIA

Pilotul finlandez Kimi Raikkonen a fost in centrul atentiei la Gala Federatiei Internationale de Automobilism de la final de an. Locul 3 in sezonul recent incheiat din Formula 1, Raikkonen s-a imbatat si a provocat hohote de ras cand a urcat pe scena.

Kimi Raikkonen a fost unul dintre invitatii speciali ai Galei FIA de la final de an, gala in cadrul careia sunt premiati primii trei piloti din clasamentul Formulei 1. In acest an a fost cazul lui Raikkonen, a coechipierului sau, Sebastian Vettel, si a campionului mondial Lewis Hamilton. Toti trei au fost invitati sa urce pe scena, dar toate privirile s-au indreptat catre finlandez. Vizibil afectat de aburii alcoolului, Raikkonen s-a clatinat de cateva ori, s-a sprijinit pe umarul lui Vettel si a fost chiar la un pas sa-si scape trofeul.

Kimi Raikkonen nu este la primul episod de acest gen din cariera. Pana in 2010, cand finlandezul a facut o scurta pauza de Formula 1, astfel de episoade erau la ordinea zilei. La fiecare cursa apareau stiri despre un Raikkonen beat la petrecerile care precedau intrecerile. Odata cu revenirea in Marele Circ, produsa in 2012, Raikkonen parea ca s-a schimbat. Fara indoiala, de aceasta data nu s-a mai putut abtine, mai ales ca urmeaza sa se desparta de Ferrari, dupa patru ani.

Din sezonul viitor, Raikkonen va concura pentru Sauber, iar locul la scuderia italiana ii va fi luat de Charles LeClerc.

In cadrul Galei FIA, care in acest an a avut loc la Sankt Petersburg, au fost premiati campionii din cele mai importante competitii motorizate din lume. Merita sa ii amintim aici pe campionul WRC, Sebastien Ogier, campionul Formulei E, Jean-Eric Vergne, campionul World Rallycross, Johan Kristofferson, campionul Formulei 2, George Russell, si campionul Formulei 3 europene, Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter