VIDEO | Lance Stroll, accident teribil in antrenamentele din MP al Spaniei

Formula 1 se intoarce pe micile ecrane in finalul acestei saptamani, cu Marele Premiu al Spaniei, de la Barcelona, etapa a cincea a sezonului din Marele Circ. Ziua de vineri a adus in scena antrenamentele libere, care nu au fost lipsite insa de suspans.

Lance Stroll, pilotul celor de Racing Point, a fost eroul negativ al zilei de vineri, dupa un accident in care a fost implicat in prima sesiune de teste. Canadianul a prins o portiune de pamant de la marginea pistei, a pierdut controlul monopostului si s-a oprit in zidul de protectie. Din fericire, nu a fosta ranit, insa masina sa a suferit avarii grave. Imaginile le puteti vedea in VIDEO mai sus!

In alta ordine de idei, Mercedes si-a demonstrat inca o data suprematia in primele antrenamente de la Barcelona. Cele patru duble reusite in primele patru etape ale sezonului au fost completate de alte prestatii la inaltime in antrenamentele din Spania. Ambele sesiuni au fost castigate de finlandezul Valtteri Bottas, liderul clasamentului general. Lewis Hamilton a completat si el ziua excelenta a Sagetilor Argintii cu un loc 2 in a doua sesiune.

Ferrari, care a aratat extrem de bine in testele din Spania din presezon, a dat impresia ca poate sa revina in cursa pentru titlul mondial, dupa ce a obtinut locurile 2 si 3 in prima sesiune a zilei. Sperantele Scuderiei au fost date insa peste cap in a doua sesiune de antrenamente, cand cei de la Mercedes au fost mai rapizi cu aproape jumatate de secunda pe tur.

Cursa din Marele Premiu al Spaniei este programata duminica, de la ora 16:10.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter