Video: Jorge Lorenzo, accident spectaculos in Moto GP! Pilotul a ajuns la spital!

Jorge Lorenzo Accident Moto GP

Jorge Lorenzo, pilotul celor de la Ducati, a suferit o cazatura dura in a doua sesiune de antrenamente libere disputata pe Chang International Circuit din Thailansa. Spaniolul a fost victima unui highside spectaculos in virajul cu numarul 3 dupa o perioada de franare pe care nu a reusit sa o controleze perfect.

Motocicleta fostului campion mondial s-a rupt in bucati dupa cazatura suferita de iberic, in timp ce pilotul a fost dus cu o targa de pe circuit si a ajuns in cele din urma la un spital din apropiere pentru o serie de investigatii suplimentare.

Lorenzo a fost in prim plan si in etapa precedenta, disputata la Aragon, tot din pricina unei cazaturi spectaculoase. Spaniolul a fost victima unui alt highside spectaculos, in primul viraj al cursei si avut probleme la degetele piciorului drept care l-au obligat sa se deplaseze cu ajutorul unor carje in urmatoarele zile.

Oficialii asiatici nu au luat masuri rapide in urma cazaturi pilotului de la Ducati, iar dupa doar cateva minute Xavier Simein a pierdut controlul motocicletei in portiunea respectiva si a ajuns si el la pamant. Sesiunea de antrenamente a fost in cele din urma suspendata dupa al doilea incident al zilei si a fost reluata doar dupa aparitia steagurilor rosii si curatarea pistei in zona respectiva.

Circuitul international Buriram din Thailanda organizeaza in premiera un Mare Premiu de MotoGP dupa ce a fost utilizat cu succes in seria World Superbike in ultimii 3 ani. Pista are o lungime de 4,5 kilometri si trei linii drepte lungi care ofera sansa unor viteze de top.

Eurosport va transmite integral Marele Premiu din Thailanda, iar fanii se vor putea bucura sambata de a 3-a sesiune de antrenamente libere, programata la 5:00, iar de la 8:35 se vor transmite calificarile la Moto 3. Ultima sesiune de antrenamente pentru clasa regina este de la 9:30, in timp ce calificarile la MotoGP sunt programate la 10:10, in timp ce la Moto 2 la 11:05.

Ziua finala a Marelui Premiu debuteaza la 4:40, ora Romaniei, cu o sesiune de incalzire, iar de la 7:00 se desfasoara cursa Moto 3. Fanii motociclismului vor fi rasfatati cu intrecerea de la Moto2 la ora 8:20, in timp marea batalie se va da cu incepere de la 10:00. Marc Marquez pleaca ca mare favorit si in cursa din Asia, iar spaniolul are sansa sa isi majoreze si mai mult avantajul  in clasamentul general inainte de ultimele runde.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter