VIDEO | Accident horror la peste 200 km/h in WRC

Belgianul Thierry Neuville, liderul clasamentului din WRC, a fost implicat intr-un grav accident in raliul din Chile, etapa a saptea a sezonului.

La mijlocul celei de-a doua zile de concurs, pe o portiune extrem de rapida a traseului, pilotul de la Hyundai a intrat cu roata din spate intr-un sant, a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat de cateva ori. Norocul a facut ca niciun spectator aflat la marginea drumul sa nu fie ranit.

Desi masina a fost distrusa in totalitate, nici Neuville, nici copilotul sau, Nicolas Gilsoul, nu au fost raniti si au iesit singuri din masina distrusa. Ei au fost preluati de un elicopeter si dusi la spital, pentru o serie de teste. Din fericire, dupa cateva ore au fost externati. Neuville s-a ales insa cu o fisura de os la piciorul stang si la revenirea in paddock a fost vazut cu piciorul in ghips.

Neuville incepuse raliul din Chile din postura de lider al clasamentului general, cu un avans de zece puncte fata de campionul ultimilor sase ani, francezul Sebastian Ogier (Citroen). In momentul accidentului, Neuville era pe locul 3 in clasamentul din Raliul Chile, Ogier era pe locul secund, iar lider era estonianul Ott Tanak (Toyota).

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter