VIDEO | Accident infiorator in Formula 3! Pilotul, o fata de 17 ani, a supravietuit ca prin minune!

Accident Sophia Florsch

Cursele auto erau sa isi ia din nou tributul la finalul saptamanii. Nemtoaica Sophia Florsch, in varsta de 17 ani, a scapat ca prin minune dintr-un accident infiorator in Formula 3, in cursa de la Macau.

Accidentul s-a produs la peste 200 km/h, in momentul in care Sophia Florsch a ratat un viraj, a acrosat o alta masina, a zburat peste parapetul de protectie si s-a oprit intr-o constructie de la marginea circuitului. Alte cinci persoane au fost lovite de debriuri si au ajuns de asemenea la spital, pentru a primi ingrijiri.

Evident, soarta soferitei a fost cea mai grea dintre toate. Doctorii au anuntat ca primul diagnostic este de fractura de coloana vertebrala. Tanara este constienta si chiar a postat un mesaj pe retelele de socializare, pentru fani. "Ma simt bine, luni ma voi opera", a scris Sophia pe Facebook. "Celelalte cinci persoane implicate in accident sunt constiente, iar functiile vitale sunt stabile", au anuntat medicii.

Sophia Florsch a debutat in acest sezon in Formula 3, dupa ce in stagiunea trecuta a ocupat locul 13 la general in Formula 4 Germana. A luat startul in 21 de curse, iar cea mai buna clasare a sa a fost un loc 10, la Spielberg, în Austria. Altfel, nu a urcat niciodata mai sus de locul 15.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter