Vesti excelente despre starea lui Michael Schumacher. Cum se recupereaza marele campion

Peste numai cateva zile se implinesc cinci ani de la nefastul accident care l-a lasat pe un pat de spital pe septuplul campion din Formula 1, Michael Schumacher. Pana acum, vestile nu au fost foarte multe, dar publicatia britanica Sportsmail sustine care are informatii noi.

Schumacher, care pe 3 ianuarie va implini 50 de ani, se recupereaza dupa teribilul accident de schi la proprietatea sa de pe malul lacului Geneva, din Elvetia. O proprietate evaluata la 50 de milioane de dolari. Sportsmail sustine ca Schumacher ar fi reusit sa depaseasca faza cea mai dificila a recuperarii si nu mai este "tintuit la pat". El necesta insa in continuare de asistenta medicala completa, avand o echipa de 15 medici si fizioterapeuti. Factura trece de 50.000 de euro pe luna, adica 600.000 de eu pe an.

Ca de fiecare data, din partea familiei Schumacher nu vine nicio reactie. Nici confirmari, nici dezmintiri. Sotia marelui campion, Corinna, a cerut discretie totala in privinta starii de sanatate a lui Michael. Nici nu e de mirare, tinand cont ca Schumacher "avea visul de a duce o viata departe de ochii presei", dupa cum declara managerul sau, Sabine Kehm.

Practic, ultima declaratie oficiala din partea familiei a venit prin intermediul avocatului, Felix Damm, in 2016, care declara ca "Michael Schumacher nu poate sa mearga".

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit o trauma serioasa la cap tn timp ce schia in statiunea Meribel, din Alpii francezi. El a fost transportat pe cale aeriana la spitalul din Grenoble, operat si indus in stare de coma artificiala. S-a aflat în comă din 29 decembrie 2013 pana pe 16 iunie 2014, apoi a fost transferat pentru a se reabilita in continuare la Spitalul Universitatii din Lausanne.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter