Vali Porcisteanu a primit trofeul Colin McRae ERC Flat Out la Sibiu

Vali Porcisteanu a primit trofeul Colin McRae ERC Flat Out pentru performantele obtinute la Raliul Sibiului in ciuda numeroaselor defectiuni tehnice. El a fost cel mai bine clasat pilot roman la acest raliu, ocupand locul sase in clasamentul general.

Chiar si asa, a reusit sa ii impresioneze pe organizatori prin daruirea sa, in ciuda problemelor de ordin tehnic cu care s-a confruntat. Trofeul Colin McRae ERC Flat Out este acordat in fiecare etapa de concurs pilotului care impresioneaza cel mai mult.

“Este cel mai mare premiu pe care l-as fi putut primi si valoreaza mai mult decat victoria in Raliul Sibiului. Am forÅ£at la maxim pentru a castiga cateva pozitii. Am avut cateva probleme cu masina, dar baieÅ£ii din parcul de service au fost incredibili. Sunt foarte, foarte fericit sa primesc acest premiu, este cel mai bun lucru pe care il puteam obtine”, a declarat Valin Porcisteanu la finalul raliului. El ramane pe locul trei in clasamentul general din Campionatul National de Raliuri, cu 63 de puncte. Liderul este Francois Delecour, cu 110 puncte.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter