Sebastian Vettel s-ar putea retrage din Formula 1 in 2020! Pilotul a facut singur anuntul surprinzator

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel, pilotul celor de la Ferrari, a anuntat ca s-ar putea retrage din Formula 1 la finalul sezonului 2020 daca vor regulamentul propus pentru 2021 va fi in cele din urma introdus si care in opinia neamtului va transforma intrecerea in “show si afacere”.

Fostul campion mondial a avut o reactie total neasteptata la adresa oficialilor din Formula 1 dupa mai multe zvonuri care au anuntat ca intrecerea va suferi modificari importante din sezonul 2021. Neamtul a acordat un interviu britanicilor de la The Times si a declarat ca in opinia lui Formula 1 a devenit mai mult un show si o afacere decat un sport si este de parere ca multe dintre reguli nu ajuta la nimic.

Formula 1 a anuntat la inceputul lunii aprilie ca a inceput un parteneriat cu studioul de continut Westbrook Studios, iar o serie de celebritati internationale vor filma provocari care vor fi difuzate in weekendurile de cursa, primul astfel de eveniment fiind programat in 2020.

Vettel a fost nemultumit de toate modificarile aduse in ultimii ani si a anuntat ca este dispus sa renunte la cariera de pilot din 2021 daca vor mai aparea multe modificari: “Sunt sigur ca voi pilota in acest an si in urmatorul sezon, dar mai tarziu nu stiu ce se va intampla cu regulamente. Nimeni nu stie pana in acest moment. Nu voi ramane in sport doar de dragul de a fi in Formula 1”, a completat neamtul.

Neamtul a acordat interviul inainte de Marele Premiu al statului Bahrain, acolo unde a comis o serie de greseli importante, fiind extrem de lent in multe momente. Presa din Italia l-a taxat dur pentru acest lucru pe Vettel si a cerut cu insistenta debutul lui Mick Schumacher la Scuderia italiana dupa testele efectuate in aceasta saptamana in Bahrain.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter