Sa nu clipesti! Mecanicii Red Bull au reusit cel mai rapid PIT-STOP din istorie: 1.82 de secunde VIDEO

Red Bull a dominat weekendul de cursă de la Sao Paolo de o maniera categorica. Victoria lui Verstappen a fost doar cireasa de pe tort.

In Marele Premiu al Braziliei, constructorul austriac a reusit sa stabileasca un nou record de rapiditate pentru un pit-stop. Mecanicii Red Bull au reusit sa faca schimbul de pneuri la masina lui Max Verstappen in doar 1.82 secunde. Cu atat mai impresionant este faptul ca este pentru a treia oara in acest sezon cand mecanicii Red Bull reusesc sa doboare recordul pentru cel mai rapid pit-stop.

Noua performanta a mecanicilor Red Bull este cu sase sutimi de secunda mai bun decat precedentul, reusit la Marele Premiu al Germaniei.

Pit-stopul de record a fost in prima parte a cursei, la prima intrare a lui Verstappen la boxe. Rapiditatea mecanicilor Red Bull s-a dovedit însă degeaba, pentru că olandezul s-a trezit blocat in spatele lui Robert Kubica, care a fost eliberat prea devreme de mecanicii sai. Astfel, Verstappen a cazut in spatele lui Hamilton. Totusi, olandezul a revenit si si-a trecut in cont a treia victorie din acest sezon.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter