Restrictii de trafic in Sinaia, pentru etapa a cincea a Campionatului National de Viteza in Coasta

Bulevardul care traverseaza statiunea Sinaia si mai multe strazi adiacente vor fi inchise, de vineri pana duminica, pentru etapa a cincea a Campionatului National de Viteza in Coasta.

Circulatia rutiera va fi inchisa incepand de vineri, de la ora 11.00, si pana duminica la ora 21.00. Strazile vizate sunt bulevardul Carol I, principala artera rutiera care traverseaza statiunea Sinaia, precum si pe strazile Octavian Goga, Eroilor si Manastirii.

Traseul de competitie include si strazile Manastirii, Furnica, Calea Codrului, Drumul Nou Cota 1400 ( intre Taverna Sarbului si restaurantul Schiori) care vor fi inchise traficului rutier in zilele de sambata si duminica intre orele 05:00 si 20:00.

“Trofeul Sinaia” face parte din calendarul competitional al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, fiind a V-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop.

Traseul de concurs are o lungime de peste 3 kilometri si are ca punct de start Piateta Eroilor si continua pe strazile Manastirii, Furnica, Calea Codrului si Drumul Nou al Cotei 1400.

La aceasta editie a “Trofeului Sinaia” intra in cursa si doua autovehicule electrice, primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, urmand a pilota unul dintre ele.

Newsletter

Whatsapp