Obiectivul Renault se indreapta in 2018 catre grila Formula 1 cu noua masina RS18

Renault RS18 Formula 1

Renault tocmai a lansat masina cu care vor sa dobandeasca succesul in Formula 1 in acest an. Lansarile spectaculoase, de care am avut parte in acest inceput de an continua cu cei de la Renault, asadar.

De data aceasta insa, este vorba de o masina mai speciala, e vorba de monopostul Renault 2018: RS18. Acesta este al treilea an de intoarcere a echipei in proprietatea sa, iar Renault doreste sa isi continue ascensiunea pe care au avut-o in anul 2017, atunci cand s-au clasat pe locul 6.

Noua masina va continua, conform celor spuse de reprezentantii companiei, aceasta crestere. Renault RS18 este vopsita in doua nuante de culoare, galben si negru. Specialistii francezi sustin ca RS18 are un concept de suspensii imbunatatit si o forta aerodinamica mai mare. O noutate, pe care francezii mizeaza este sistemul Halo, care, desi este un sistem extrem de controversat in acest mediu, este unul de siguranta in plus pentru a proteja capul pilotilor in cazuri deosebite.

Aceste noi caracteristici ajuta masina si o fac mai buna decat predecesoarea. In legatura cu aceasta noua masina, imbunatatita semnificativ, presedintele Renault Sport, Jerome Stoll, a declarat ca echipa pe care o manageriaza este in crestere. In plus, tot el a declarat ca exista in componenta doi noi soferi, extrem de talentati si insetati dupa rezultate.

In componenta echipei, in acest campionat de Formula 1, Renault isi va pune toata increderea in Nico Hulkenberg si Carlos Sainz Jr. Jack Aitken este pilotul de rezerva al echipei si el va concura in paralel in Formula 2. Cei trei coechipieri sunt convinsi ca acest an va fi unul benefic pentru ei. Ei au declarat ca sunt foarte increzatori ca 2018 fi un an prosper si ca vor avea castig de cauza in curse.

Nico Hulkenberg a facut anumite precizari si despre noua masina. El a spus ca Renault RS18 arata foarte agresiv, este foarte „rea”, dar si foarte iute si dinamica. Chiar daca declaratiile pilotului suna bine, se pare totusi ca francezii nu au inca in target castigarea campionatului.

Acest lucru ar trebui sa se intample mai tarziu, prin 2020. In acest an, insa, ei spera ca se vor afla de cateva ori pe podium. Asa cum spuneam la inceputul materialului, targetul este progresia prin rezultate si acest lucru l-a declarat seful echipei Cyril Abiteboul.

Echipa Renault se lupta in cursele Formula 1 cu competitori seriosi, precum Red Bull sau McLaren, care ruleaza cu motoare frantuzesti.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter