VIDEO Un celebru pilot din Nascar, supravietuire miraculoasa dupa ce s-a prabusit cu avionul privat

Dale Earnhart Jr., un cunoscut pilot din NASCAR, a supravietuit ca prin minune, dupa ce avionul sau privat a avut probleme la aterizare.

Dale Earnhart Jr., supravietuire miraculoasa dupa ce s-a prabusit cu avionul privat

Earnhart Jr. era impreuna cu sotia si cei doi copii intr-un avion privat cand acesta a iesit de pe pista, imediat dupa aterizarea pe Elizabethton Municipal Airport, in Bristol, Tennessee.

Aeronava de model Cesna Citation a scapat de sub control imediat dupa ce a atins prima oara pista, dintr-un motiv necunoscut. A alunecat pe pista, a rupt un gard de protectie si s-a oprit pe camp, la cativa metri de o autostrada. Imediat, un incendiu a izbucnit la bord. Din fericire, toata familia Earnhart, plus cei doi piloti, au reusit sa iasa inainte ca flacarile sa se extinda. Cu totii au fost transportati la spital, in afara oricarui pericol.

Cauzele accidentului aviatic urmeaza a fi stabilite de o echipa NTSB (National Transportation Safety Board).

Dale Earnhart Jr. a activat timp de aproape 20 de ani in cea mai importanta competitie auto din Statele Unite, iar cea mai buna clasare la final de sezon a fost un loc 3. El are 26 de victorii de cursa in cariera si 260 de clasari in Top10.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE ESTE ALCANTARA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter