Ogier a abandonat in Raliul Sardiniei. Tanak, lider dupa prima zi

Sebastian Ogier, liderul la zi al clasamentului general din WRC, a avut o prima zi cu ghinion in Raliul Sardiniei. Pilotul de la Citroen a abandonat in etapa a patra a competitiei, dupa ce, cu un kilometru inainte de finalul probei, a lovit un bolovan de la marginea drumul si si-a rupt suspensiile Citroen-ului C3.

De abandonul lui Ogier ar putea profita estonianul Ott Tanak și belgianul Thierry Neuville, care l-ar putea depăși pe Ogier în clasamentul general după această etapă din Sardinia.

După prima zi de concurs, Ott Tanak conduce clasamentul raliulul. Pilotul de la Toyota Gazoo Racing are un avans de nouă secunde în fața englezului Evans, care concurează cu un Ford Fiesta. Podiumul zilei a fost completat de Neuville, care a avut și el probleme cu mașina și a rămas la mai bine de jumătate de minut în urma lui Tanak.

Raliul Sardiniei este a opta etapa din calendarul WRC. Ott Tanak are până acum cele mai multe victorii, trei la număr, dintre care două consecutive, în ultimele două etape. Neuville și Ogier și-au trecut câte două victorii în palmares.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter