Noul Clio Cup duce mai departe performanta Renault

Cu aproape 50 de ani de existenta in motorsport, Renault Sport Technologies a folosit aceasta experienta acumulata pentru a crea ultima masina de competitie de inalta performanta.

De la lansarea modelului  R8 Gordini Cup in 1966, Renaultsport a fost mereu prezent pe pistele de curse din Europa si din intreaga lume. Cele patru generatii de Clio Cup au castigat recunoastere pentru performanta, fiabilitatea si accesibilitatea de care au dat dovada.

Inlocuind modelul competitiv care a fost utilizat din 2006, noul Clio Cup a beneficiat de toate caracteristicile Clio Renaultsport 200 Turbo EDC, incepand cu sasiul sau care este mai puternic si care ofera o siguranta mai mare.

Inginerii de la Renault Sport Technologies si-au folosit toate cunostintele pentru a crea noua masina care are un motor de 1.6 litri cu injectie directa si 220 CP. Motorul este cuplat la o cutie de viteze secventiala cu sase trepte, care permite ca schimbarea vitezelor sa aiba loc in doar 100 de milisecunde. In plus, noul Clio Cup vine cu amortizoare reglabile. Pentru anvelope, Renault a colaborat cu Michelin si Dunlop.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter