Mick Schumacher va testa un monopost Alfa Romeo si unul Ferrari, in Bahrain

Mick Schumacher

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, va testa un monopost Alfa Romeo si unul Ferrari, in weekend-ul de cursa din Bahrain, informeaza publicatia Bild.

Schumacher jr. va lua astfel primul contact cu un monopost din actuala configuratie. Testele vor avea loc pe 2 si 3 aprilie, in cadrul weekend-ului de cursa din Bahrain, a doua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

Potrivit motorsport.com, fiul lui Schumacher va testa si un monopost Ferrari si unul Alfa Romeo, in cadrul acelorasi sesiuni de antrenamente de la Sakhir. Acest lucru este posibil pentru ca Alfa Romeo, fosta Sauber, este o echipa afiliata celor de la Ferrari. De altfel, teamul este morotizat de Scuderia de la Marranello.

Intr-una dintre zile, Schumacher va pilota o masina Ferrari, iar in celalalta o masina Alfa Romeo.

Mick Schumacher, 20 de ani, a castigat anul trecut Formula 3 Europeana, iar in acest sezon participa in Formula 2, anticamera Marelui Circ. El face parte din academia Ferrari de dezvoltare a carierei tinerilor piloti.

Pentru tanarul pilot, acesta va fi al doilea contact cu o masina de F1, insa primul cu un model din editia in curs a campionatului. Mick a condus, in 2017, pe circuitul de la Spa-Francorchamps, un monopost Benetton, cel cu care tatal sau a concurat in 1994.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter