Mesaj misterios al sotiei lui Michael Schumacher la sase ani de la gravul accident suferit de fostul pilot

Mesaj misterios al sotiei lui Michael Schumacher la sase ani de la gravul accident suferit de fostul pilot

Corinna, sotia fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a transmis un mesaj la sase ani de la gravul accident suferit la schi de septuplul campion mondial. Ea a afirmat ca „marile lucruri incep cu pasi mici”, mesaj interpretat de presa engleza ca o informatie despre starea de sanatate a sotului ei, scrie news.ro.

Corinna a transmis acest mesaj cu ocazia relasarii paginii de social media „KeepFightingMichael” (n.r. – continua sa lupti Michael), de catre fan clubul din Karpen, Germania.

„Marile lucruri incep cu pasi mici. Multe particule mici pot forma un urias mozaic. impreuna sunteti mai puternici si asta este exact cum fortele combinate ale miscarii KeepFighting fac incurajarea altora mai usoara”, le-ar fi spus Corinna membrilor fan clubului Michael Schumacher.

Luna trecuta, Corinna Shumacher a declarat publicatiei She’s Magazine ca sotul ei este e pe mainile cele mai bune.

„El este pe cele mai bune maini acum si noi facem tot ce putem ca sa il ajutam. incercati sa intelegeti ca noi respectam dorinta lui Michael de a tine secreta starea sanatatii lui. Puteti fi siguri ca el este pe cele mai bune maini si noi facem tot ce este uman posibil sa-l ajutam. Va rog sa intelegeti ca urmam dorintele lui Michael si tinem in privat acest subiect sensibil ca sanatatea, asa cum a fost intotdeauna”, a spus ea.

Michael Schumacher a suferit o accidentare la cap la un accident de schi in 29 decembrie 2013 si de atunci nu a mai fost vazut in public. Fostul pilot de la Ferrari este tratat la casa lui din Elvetia, insa exista foarte putine informatii legate de recuperarea lui.

VIDEOCLIPUL ZILEI