Lewis Hamilton, in autoizolare dupa ce a fost filmat fata in fata cu un actor confirmat cu Covid-19. Mesajul campionului din Formula 1

Lewis Hamilton, in autoizolare dupa ce a fost filmat fata in fata cu un actor confirmat cu Covid-19. Mesajul campionului din Formula 1

Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1, a intrat in autoizolare la domiciliu, dupa ce a participat la un eveniment caritabil.

Britanicul cu sase titluri mondiale in Formula 1 a fost in centrul atentiei la un eveniment caritabil care a avut loc la inceputul acestei luni, la Londra. Numeroase discutii au aparut insa dupa ce Hamilton a fost filmat in compania actorului britanic Idris Elba, care mai apoi a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus. De asemenea, la eveniment a participat si sotia premierului canadian Justin Trudeau, Sophie, testata de asemenea pozitiv cu noul virus ucigas.

Intr-o postare pe retelele de socializare, Hamilton a tinut sa isi linisteasca fanii si a declarat ca el singur s-a bagat in izolare dupa ce in presa au aparut informatiile ca cei doi ar fi infectati cu virusul pornit din China. De asemenea, Hamilton a refuzat sa fie testat, spunand ca el se simte bine si doreste ca testele pentru noul virus, si asa limitate, sa fie folosite pentru oamenii care au cu adevarat nevoie si a caror viata ar putea fi pusa in pericol de coronavirus.

“Am vrut sa va anunt ca sunt bine, ma simt sanatos si ma antrenez de doua ori pe zi. Am zero simptome.

Am tinut legatura cu Idris si sunt bucuros ca este ok. Am vorbit cu doctorul meu si am verificat daca trebuie sa fiu testat, dar adevarul este ca este disponibila o cantitate limitata de teste si sunt oameni care au mai multa nevoie decat mine sa fie testati, mai ales pentru ca eu nu prezentam simptome.

Ceea ce am facut a fost sa ma autoizolez in ultima saptamana, de fapt de cand s-au anulat antrenamentele, vinerea trecuta, si sa mentin distanta fata de oameni.

Cel mai important lucru pe care il pot face toti este sa fii pozitiv, sa respecti distantarea sociala cat se poate de bine, sa te autoizolezi daca ai nevoie si sa te speli pe maini in mod regulat cu sapun si apa cel putin 20 de secunde. Multumesc pentru toate medajele. Va trimit pozitivitate si iubire de la distanta. Ramaneti in siguranta”, este mesajul lui Hamilton.

VIDEOCLIPUL ZILEI