Leclerc, lucrat din nou de Ferrari. Nimeni nu i-a spus de penalizarea lui Vettel

Charles Leclerc are din nou probleme cu mecanicii sai de la Ferrari, la doar doua saptamani de la cursa cu scandal din Monte Carlo.

In Marele Premiu al Canadei, Leclerc putea profita si de el de penalizarea de cinci secunde pe care a primit-o Vettel si putea urca pe pozitia a doua. Pilotul monegasc a avut un final de cursa incredibil, reusind sa recupereze secunde bune fata de Vettel in ultimele trei tururi. A terminat cursa la sase secunde in spatele coechipierului sau. Daca reusea sa se apropie la mai putin de cinci secunde, ar fi terminat pe locul doi. Nu a stiut insa ca trebuie sa forteze, pentru ca nimeni de la boxe nu s-a deranjat sa ii spune.

Oficialii Ferrari au incercat sa se apere, spunand ca au fost prea ocupati pentru a-si da seama. "Nu i-am spus. A fost o greseala din partea noastra. Eram foarte ocupati pe linia boxelor si pur si simplu am uitat. Ar fi trebuit sa o facem, dar nu am facut-o", a recunoscut seful Ferrari, Mattia Binotto.

Scuderia a mai fost acuzata in acest sezon ca il favorizeaza pe Vettel, cand s-a pus problema aducerii unui nou pachet aerodinamic. Leclerc a votat pentru introducerea acestui update, dar Vettel a fost impotriva, iar cei de la Ferrari au ales sa intarzie lansarea.

In plus, la Marele Premiu din Principatul Monaco, mecanicii Ferrari au facut o gafa uriasa, cand nun i-au mai permis lui Leclerc sa iasa pe circuit in finalul primei sesiuni de calificari. Tanarul pilot s-a vazut nevoit sa plece din spatele grilei de start si, ulterior, sa abandoneze.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter