Kobayashi vrea sa revina la Formula 1, dar nu are sponsori

Conducatorul auto japonez Kamui Kobayashi a declarat ca inca mai spera sa participe la Formula 1, in ciuda faptului ca nu are o sponsorizare semnificativa in spatele lui.

"žIn momentul de fata, sunt multe echipe care prefera sa-si aleaga soferii in functie de cat de multi bani pot aduce acestia, in loc de abilitatea de care dau dovada pe pista", a declarat fostul sofer Toyota si Subaru pe site-ul Ferrari (formula1.ferrari.com) , dupa o demonstratie de Formula 1 in Moscova pentru echipa italiana.

"žSper ca aceasta tendinta sa se schimbe, pentru ca scopul meu este sa ma intorc acolo cat mai curand posibil, iar pentru asta am de muncit din greu". Kobayashi, cel mai de succes pilot de Formula 1 din Japonia, participa la campionatul de anduranta la nivel mondial alaturi de echipa Ferrari, dupa ce Sauber a renuntat la el la sfarsitul sezonului trecut.

Apoi, pilotul a incercat sa initieze o campanie de strangere de  fonduri pentru a incerca sa-si asigure un loc oriunde. Cunoscut pentru stilul sau vioi de a conduce, pilotul a controlat un 2009 Ferrari F60 la Moscow City Racing. El a fost surprins pe o pista umeda si astfel a distrus masina Ferrari, dupa ce aceasta a derapat.

"žTraseul a fost foarte alunecos, motiv pentru care am lovit bariera. Asta a fost o adevarata rusine, dar am fost multumit ca echipa m-a lasat sa particip in continuare la cursa dupa cateva minute, intr-o alta masina", a spus Kobayashi.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter