Mutare in F1. Kimmi Raikonen va pilota pentru Sauber Alfa Romeo, Charles LeClerc semneaza cu Ferrari!

Kimmi Raikkonen Charles LeClerc

Mutare importanta in Formula 1. Kimmi Raikonen va parasi Scuderia Ferrari, la finele acestui sezon. In locul sau, va semna Charles LeClerc care, a debutat in Mare Circ, anul acesta, pentru Sauber Alfa Romeo.

Vorbim, practic, de o rocada intre cei doi piloti. Celebrul Raikkonen va pilota pentru Sauber Alfa Romeo, iar monegascul LeClerc va fi noul pilot al Calutului Cabrat.

Raikonnen, cunoscut si ca IceMan, a cucerit titlul in Formula 1 in 2007. “Echipa Alfa Romeo Sauber F1 este incantata sa anunte faptul ca Kimi Raikkonen se va alatura echipei din 2019. Campionul mondial de Formula 1 din 2007 a semnat pentru urmatoarele doua sezoane”, au scris cei de la Sauber pe Facebook.

De partea cealalta, Ferrari a ales sa renunte la un pilot cu experienta pentru a semna cu unul care a debutat in Marele Circ in 2018. Charles LeClerc, 20 ani,  s-a aratat incantat de noua intelegere.

“Visele devin realitate . Voi conduce pentru @scuderiaferrari in Campionatul Mondial de Formula 1 din 2019. Voi fi vesnic recunoscator Scuderiei pentru ocazia oferita. Pentru Nicolas Todt(n. r. - managerul sau) care ma sustine din 2011. Pentru familia mea. Unei persoane care nu mai face parte din aceasta lume, dar caruia ii datorez tot ce se intampla cu mine, tata. (…) Voi munci mai mult ca niciodata pentru a nu va dezamagi”, a scris LeClerc pe pagina sa de Facebook.

Conform zvonurilor aparute in lumea Formulei 1, cele doua schimbari de piloti anuntate, deja, pentru sezonul 2019 nu vor fi singulare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter