Just Classics Motorsport plaseaza steagul romanesc pe locul doi la Raliul Istoric de la Monte Carlo!

Just Classics Motorsport

Romania, chiar daca o cunoastem in ultima vreme cu mai multe rele decat bune, stie sa se faca importanta peste hotare si prin activitati care sa-i aduca laude. Chiar daca avem multe lucruri de rau spuse despre tara noastra, iata ca sporturile cu automobile ne pun intr-o lumina calda si frumoasa.

Raliul Istoric de la Monte Carlo situeaza Romania pe primele locuri in clasament. Echipa participanta, Just Classics Motorsport, reuseste o performanta incredibila si se situeaza pe locul doi la acest concurs foarte cunoscut.

Odata cu plasarea echipei Just Classics Motorsport pe locul doi vine si pozitionarea in topul echipelor europene. Ceea ce este un lucru de laudat.

Raliul Istoric de la Monte Carlo are un parfum traditional avand in vedere ca dateaza de mai bine de 20 de ani. Raliul de la Monte Carlo este adus in prim plan prin aceasta activitate sau concurs care le mai aduce o data pe pista pe clasice.

Just Classics Motorsport le aseaza in pozitie de pregatire, la start, pe Romania, Grecia, Spania si Anglia. Chiar daca echipajul are compozitie elena, aceasta a concurat cu steagul Romaniei si a dus cursa la capat clasandu-se pe locul doi si oferindu-le spectatorilor emotii, dar si incantare atunci cand au trecut linia de finish.

Este a saptea oara cand Just Classics Motorsport participa la acest eveniment, dar este pentru prima oara cand se situeaza in clasament pe locul doi si ofera motiv de mandrie. Echipajul romanesc format din Gabriel Stanciu si copilotul Georgiana Gologan se situeaza pe locul 32 din 315, fiind penalizati pentru viteza. Acesta a fost motivul care i-a dat inapoi sapte locuri, avand sansa de a se situa pe pozitia 25.

Am metionat un nume feminin, dovada faptului ca femeile nu sunt mai putin competente pentru acest sport. Si cand dai de nume de femeie in aceste sporturi, ai, in prima faza, o oarecare retinere. Insa iata ca Georgiana Gologan s-a descurcat admirabil si ne asteptam ca anul ce urmeaza sa-si ghideze pilotul astfel incat sa se claseze pe primele locuri.

Just Classics Motorsport duce steagul romanesc mai departe in aceasta competitie si le ofera romanilor un motiv in plus sa fie mandri si sa spere la mai bine. Romania are parte de lucruri frumoase, care, in curand, vor fi apreciate si vazute si pe teritoriul tarii, nu doar peste granite.

Sa-i laudam pe castigatori si sa le admiram eforturile, caci performanta si castigurile de acest gen se reusesc doar prin foarte multa munca si pasiune.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter