Haas este prima echipa care si-a prezentat noul monopost pentru Formula 1

Echipa de Formula 1 Haas s-a grabit sa isi prezinte monopostul pentru noul sezon de Formula 1.

Echipa americana Haas a fost prima echipa din Formula 1 care si-a prezentat monopostul pentru noul sezon, care va lua startul la mijlocul lunii martie, in Australia. Modelul pentru acest al cincilea sezon in care Haas ia startul in Formula 1 se numeste VF-20.

Primele schimbari se observa la schema de culori aleasa de americani. S-a renuntat la modelul de anul trecut, negru cu insertii aurii, si s-a trecut la o schema de culori care are stransa legatura cu compania lui Gene Haas de echipamente auto. Din punct de vedere al motorului, Haas mizeaza in continuare pe colaborarea cu Ferrari, desi sezonul trecut nu s-a ridicat deloc la asteptarile americanilor.

In 2019, Haas a terminat pe locul noua in clasamentul constructorilor, din zece echipe. Performantele s-au tradus intr-un loc 6, doua locuri 7, un loc 8, un loc 9 si doua locuri 10. In clasamentul pilotilor, Kevin Magnussen a terminat pe pozitia a 16-a, iar Romain Grosjean pe pozitia a 18-a.

Noul monopost al celor de la Haas isi va face debutul pe pista in weekendul de teste de la Barcelona, din perioada 19-21 februarie.

"Este intotdeauna incantator sa vezi dezvoltarea unei noi masini de Formula 1, iar VF-20 trebuie fara indoiala sa ofere rezultate acolo unde masina de anul trecut nu a facut-o", a spus Gunther Steiner, managerul echipei. "Sezonul trecut a fost un pas in spate, unul la care nu m-as fi gandit niciodata, dar inveti din astfel de situatii. Noi cu siguranta am facut-o".

Sezonul de Formula 1 va debuta pe 15 martie, cu Marele Premiu al Australiei. Calendarul competitional are in acest an un numar record de 22 de curse. Marele Premiu al Vietnamului si Marele Premiu al Olandei reprezinta noutatile. Exista insa posibilitatea ca Marele Premiu al Chinei sa fie anulat in acest an din cauza epidemiei coronavirus.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter