FOTO | Ferrari si-a prezentat noul monopost. Alfa Romeo a furat insa toate privirile

Monopostul Ferrari

Cea mai asteptata prezentare de monopost pentru sezonul 2019 al Formulei 1 a avut loc vineri, in mediul inline. SF90 este masina cu care scuderia de la Marranello isi anunta lupta la titlu in noua stagiune.

La fel ca rivalii de la Mercedes, Ferrari si-a pastrat culorile predominant rosii ale masinii, insa vorbim despre o nouanta noua - rosu mat, cu cateva elemente de culoare neagra. Schimbarile sunt din punct de vedere aerodinamic, monopostul adoptand noile reglemetari FIA pentru aripile fata si spate.

Schimbari sunt si in ceea ce priveste linia de piloti ai Calutului Cabrat. Alaturi de vicecampionul mondial Sebastian Vettel a venit acum Charles Leclerc, cel care i-a luat locul lui Kimi Raikkonen, plecat la Alfa Romeo, fostul Sauber. De asemenea, teamul italian are un nou director de operatiuni, pe Mattia Binotto, cel care l-a inlocuit de curand pe Maurizio Arrivabene.

“In 2018, echipa a avut realizari bune. Această masina este o evolutie a masinii de anul trecut, nu o revolutie. Am incercat sa fortam limitele si sa fim cat mai inovatori. Am muncit mult si ne place rezultatul,” a declarat Binotto.

Prezentarea celor de la Ferrari a fost insa eclipsata de momentul in care noua echipa Alfa Romeo si-a dezvelit si ea bolidul. Culorile alese de fostul Sauber i-au impresionat pe fanii "Marelui Circ". Vorbim despre o baza neagra a masini, peste care au fost suprapuse elemente rosii, reprezentand trifoiul cu patru foi, reprezentant pentru cele mai puternice masini din gama Alfa Romeo.

Kimi Raikkonen a fost cel care a scos primul masina pe circuit, la Misano, in Italia.

Nu in ultimul rand, McLaren a prezentat si ea designul noii masini. Si constructorul englez a preferat sa isi pastreze culoarea predominant portocalie, dar a inlocuit negrul cu albastru.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter