F1 TV va fi noua televiziune nisata pe Formula 1! Cat costa abonamentul si ce fel de continut ofera?

Ferrari Formula 1

Atunci cand vorbeam despre campionatul de Formula 1 si incercam sa aflam ce televiziune din Romania o sa transmita marele eveniment, niciun trust nu cumparase drepturile pentru redarea video a show-ului.

Dupa ceva timp aflam ca managerii F1 isi doresc sa scoata din imaginea concursului celebrele fete de la grila de start pentru ca nu se mai pliaza pe valorile pe care le are acum concursul, insa vestile acestea nu au fost atat de surprinzatoare precum faptul ca se anunta un format tv online pentru Formula 1.

Zvonurile de pe atunci se confirma acum cand echipa de management Formula 1 anunta ca isi va face televiziune online, aceasta purtand numele F1 TV. Managerii iau aceasta decizie pentru ca isi doresc sa transmita campionatul fara ajutorul intermediarilor.

Daca suna tentant trebuie sa stii ca iti poti alege continutul pe care sa-l vizionezi, dar si modul si timpul in care il vei accesa. F1 TV va transmite antrenamentele libere ale pilotilor, conferintele de presa, dar si interviurile.

Insa show-ul de Formula 1 nu va fi singurul pe care il vor transmite, pe lista mai putand fi gasite si concursurile de Formula 2, GP3 si Porsche Supercup.

Ideea interesanta este ca pe viitor vor sa dea nastere unor aplicatii pe care le putem accesa de pe telefonul mobil sau de pe tablete, asta si pentru ca isi doresc sa diversifice varsta audientei si sa aduca tinerii mai aproape de ceea ce inseamna sportul pe patru roti.

Si pentru ca vorbim despre un post de televiziune online, trebuie sa ne gandim si la costuri. Un abonament pentru F1 TV va costa intre 6.5 si 10 euro pe luna. Urmatorul sezon de Formula 1 va avea startul pe 23 martie, iar programele vor fi disponibile in patru limbi: engleza, franceza, spaniola si germana.

Imediat dupa lansare va putea fi accesat din aproximativ 20 de tari, cele mai importante de mentionat fiind Germania, Franta, Belgia, Austria, SUA, Mexic, dar si o mare parte din America Latina.

Din punct de vedere tehnic, F1 TV va primi ajutor de la grupul indian de telecomunicatii Tata Communications.

Pretul nu este foarte mare pentru un canal de televiziune online care te pune la curent cu toate informatiile despre un asemenea eveniment, iar pasionatii de sporturi pe patru roti sunt primii care isi vor face un abonament.

Initiativa grupului de management din partea Formula 1 este de laudat, mai ales ca in momentul de fata puterea de comunicare a online-ului depaseste orice limite ale imaginatiei si este o buna metoda prin care sa-ti faci audienta sa vina mai aproape de tine. Si daca targetul tau este sa aduci tinerii in preajma show-ului de Formula 1, o televiziune online si aplicatiile de pe smartphone sunt cea mai buna alegere.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter