Doua monoposturi pilotate de Michael Schumacher, scoase la licitatie. Se asteapta sa se vanda cu peste 10 milioane de euro

Casa de licitatii Sotheby’s vrea sa dea lovitura cu doua monoposturi pilotate de septuplul campion mondial Michael Schumacher.

Monopostul Ferrari F2002 cu care germanul Michael Schumacher a castigat trei mari premii in 2002, an in care a cucerit titlul mondial cu numarul cinci din cele sapte obtinute in cariera, va fi scos la o licitatie organizata la Abu Dhabi de catre casa Sotheby’s. Licitatia va avea loc in acest week-end, cand Abu Dhabi va gazdui ultima etapa a sezonului 2019 al Formulei 1.

Cu masina ce va fi licitata sambata, Schumacher a castigat marile premii din San Marino, Austria si Franta, iar reprezentantii casei de licitatii se asteapta ca monopostul Ferrari sa fie vandut cu peste sapte milioane de euro.

De asemenea, va fi scos la lictatie si monopostul Benetton B192, cu care Schumacher a concurat in primul sau sezon complet in F1, in 1992. In acest caz, specialistii se asteapta sa se vanda cu cel putin 3 milioane de euro.

Michael Schumacher, in varsta de 50 de ani, se afla in convalescenta dupa accidentul suferit la schi, in 29 decembrie 2013, la Meribel (Franta). Scoaterea la licitatie a celor doua monoposturi vine in contextul in care germanul risca sa isi piarda recordul de titluri castigate in Formula 1. Schumacher are sapte, iar Lewis Hamilton are sase.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter